Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice stoupají tabulkou


Branky


0

Nečekané komplikace se postavily to cesty zápasu mezi Křimicemi a Horažďovicemi. Utkání se totiž muselo odehrát na hřišti, jenž by jste v 1.A třídě nečekali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Nebylo to nevlídným počasím, když humor křimického pořadatele zřejmě vyprchal již v 3. minutě, ale akce horažďovických hráčů, když Tomáš Jůda skvělým pasem za obranu vyslal do šance Josefa Nauše a ten se nemýlil – 1:0. Horažďovice pokračovaly v tlaku. Několik rohových kopů a nebezpečných autových vhazování Josefa Nauše do malého vápna dělaly domácím problémy (zajímavé tedy bylo, že malé rozměry hřiště pro tyto herní aktivity byly překvapivě výhodou pro FK Horažďovice než pro domácí fotbalisty). Tento tlak tým Horažďovice zužitkoval ve 13. minutě ke vstřelení druhé branky, když míč z rohového kopu Tomáš Jůda posadil přesně na hlavu Michaela Formana a ten s přehledem překonal brankáře Křimic Václava Hinterholzingera – 2:0. Bojovný výkon všech hráčů Horažďovic, v obraně velmi dobře hrající Jiří Janouškovec, navíc obrovská bojovnost kapitána Marka Šafandy a velmi jistý výkon brankáře Daniela Macouna, který v 17. minutě včasným vyběhnutím před velké vápno a taktickým faulem zabránil křimickému útočníkovi vsítit branku – to vše  zajistilo dvoubrankové poločasové vedení pro Horažďovice.

Druhý poločas

Ve druhém poločase se střelecky prosadil opět Michael Forman, nejdříve v 66. minutě se skvěle protlačil přes křimické obránce do vápna a s jistotou šanci proměnil – 3:0. Hráči Sokola Křimice v této chvíli bojovali a hráli velmi dobře, určitě jim pomohlo také vysunutí nebezpečného Josefa Kovačiče ze zálohy na hrot útoku. V 80. minutě však horažďovičtí předvedli krásnou akci, kterou založil velmi malou chvíli na hřišti působící Miloš Boř, následný centr Josefa Nauše do branky Sokola Křimice uklidil znovu Michael Forman. V závěru dvěma brankami křimičtí útočníci Jan Zapoměl  v 85.  a Josef Kovačič v 89.  minutě  upravili skóre na přijatelný konečný výsledek pro Křimice 2:4.



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Boř Miloš: Fotbalisté FK Horažďovice se svými fanoušky přicestovali do Křimic s vědomím, že vítězství nad křimickým týmem jim může zajistit posun v tabulce a zároveň i dobrou náladu pro večerní podzimní „dokopnou“. Zejména horažďovičtí fanoušci však byli konsternováni faktem, že se utkání odehraje na vedlejším hřišti, neboť hlavní bylo v týdnu poničeno počasím a tréninky plzeňské fotbalové školy. Toto náhradní hřiště by však bylo svými rozměry vhodné spíše pro zápasy národní házené než pro fotbalový zápas. Povrch přenosných branek byl pouze pozinkový a branky tak podle pravidel nebyly natřeny bíle. Křimický pořadatel žertem horažďovické fandy uklidňoval, že hřiště bude týmu FK Horažďovice vyhovovat, neboť Křimice mají zprávy o špatné fyzičce horažďovických hráčů. Hráči FK Horažďovice však byli nad věcí, soustředili se na zápas s vědomím, že podmínky jsou pro všechny stejné a o výsledku rozhodne herní nasazení a kvalita.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Volena [-] , A. Adam [-] , J. Rada [-] (58. M. Tyr [-] ) , M. Brousil [-] , J. Zapoměl [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , V. Kuneš [-] , J. Vonášek [-] , T. Čechura [-]

FK Horažďovice
D. Macoun [-] - O. Stulík [-] (80. M. Boř [-] ) , M. Šašek [-] (59. L. Zdichynec [-] ) , M. Šafanda [-] , J. Janouškovec [-] , T. Jůda [-] , T. Greger [-] , J. Sova [-] , A. Vachuška [-] , J. Nauš [-] , M. Forman [-]

ŽK: 90. J. Kovačič - 17. D. Macoun , 90. M. Forman .
Hráči zápasu: J. Kovačič - M. Forman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Homr Michal - FILLINGER Miloš, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.