Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov si doma spravil chutě


0

Tučná se statečně postavila soupeři, ale pouze ona statečnost jim nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 Skóre zápasu otevřel už v 8.minutě Milan Kubaň, když zatáhl míč na střed vápna a krásně trefil šibenici. O minutu později dostal Václav Klásek pěknou přihrávku od Josefa Hlůžka, prošel středem hřiště a technickou střelou zvýšil na 2 : 0. V 19.minutě po brejku nadvakrát zvyšoval Ticháček na 3 : 0. To ale zdaleka nebylo všechno! Ve 24.minutě s chutí hrající stoper Milan Kubaň zatáhl míč po lajně a jako na zlatém podnosu předložil tutovku svému bratranci Jardovi Kubaňovi a ten nemohl netrefit. Ve 26.minutě po rohovém kopu naběhl na zadní tyč Pavel Polena a hlavou uzavřel účet prvního poločasu, ve kterém hosté byli zcela neškodní, a  proto se do šaten šlo za stavu 5:0.

Druhý poločas

Po změně stran Tlučná změnila taktiku. Tým se zatáhl do obrany a na těžkém terénu spoléhal na brejky. Tato taktika byla překvapivě úspěšná. V 59.minutě technickou střelou přehodil Jakuba Kozlíka mladý Dominik Černý. Domácí kontrovali v 69.minutě, kdy se střelou zdálky trefil Vítek Panuška. Domácí nadále útočili do plných a hosté využili i druhé brejkové situace. V 79.minutě se na těžkém promáčeném terénu dostal za obranu dobře hrající Stanislav Schejbal a snížil na 6 : 2. Poslední slovo v zápase měli přece jen domácí. V 88.minutě Pavel Polena zblízka dorážel na konečných 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Hosté z Tlučné se v Pačejově uvedli jako velice přesný tým. Přesně ve 13:30 se jejich autobus objevil v areálu fotbalového hřiště. Výkop utkání tak musel být posunut cca o 20 minut. Tlučná nastoupila k utkání bez rozcvičky s 11 statečnými /na lavičce nebyl nikdo. Kádr týmu tvořila řada dorostenců. Domácí této situace dokonale využili především v prvním poločase.




Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (69. F. Sedláček [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] (46. P. Žák [-] ) , M. Kubáň [-]

TJ Tlučná
M. Rosol [-] - O. Vivseanco [-] , M. Škoda [-] , D. Černý [-] , R. Tyll [-] , T. Keramidas [-] , S. Schejbal [-] , M. Kouřil [-] , R. Štěpán [-] , T. Žďárský [-] , D. Stauber [-]

ŽK: 83. M. Škoda .
Hráči zápasu: M. Kubáň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jílek Aleš - KULHÁNEK Milan, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.