Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaná podívaná v Křimicích


Branky


0

Domácí prohrávali už  tři góly, nicméně ani za tohoto stavu pro ně nebylo nic rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V Křimicích se začalo pěkně od podlahy, když už v 5. minutě otevíral skóre domácí Adam Augustín, který se po pěkné kombinaci uvolnil a tváří v tvář brankáři Šilhánkovi šanci proměnil. Domácí však nemohl slavit dlouho, jelikož už po dvou minutách bylo srovnáno. Silná parketa hostův tomto zápase, tedy rychlé protiútoky, ukázaly svou sílu. První proměnil Pavel Foltýn. Vyrovnaný stav pokračoval až  do 22. minuty, kdy se Křimice začali dopouštět až příliš chyb v rozehrávce. Na 1:2 zvýšil Bouzek. O pět minut později využil další zaváhání hostující Hauer a na 1:4 dal ve 40. minutě Adam Mezera. Vypadalo, že je vymalováno, ale zřejmě zlomový moment zápasu přišel ve 43. minutě. Domácím se podařilo ještě do poločasu snížit, což se ve výsledku ukázalo jako klíčové. Kdo jiný než Bezdička přišel v tu pravou chvíli a individuální akcí upravil poločasové skóre na 2:4.

Druhý poločas

Druhý poločas se hostům už tak nepovedl. Od prvních minut bylo vidět, že už to není toaktivní mužstvo co dokázalo vstřelit 4 branky během 30 minut. Pasivita se projevila již v 55. minutě, když po závaru ve vápně propíchnul míč do brány Kovačič. V těchto chvílích se lámal fotbal. Ten z týmů, který by dokázal vstřelit branku by nejspíše získal zásadní mentální převahu. Hosté měli své šance, ale Mezera nedokázal přesně přihrát a Karbusický zase lépe vystřelit. Na druhé straně si domácí Kovačič počkal na odražený míč z vápna a pěknou střelou z hranice šestnáctky srovnal.  Do konce zápasu se už ale nikomu strhnout vedení na svou stranu nepodařilo, tak se muselo jít na penalty.

Penalty

V těch se hostům vůbec nedařilo a rozhodující penaltou rozhodl Brousil o bonusovém bodu pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Tomáš Kroupa: No vzhledem k průběhu zápasu jsou to pro nás cenný body. Zhodnotil bych to pozitivně. Prokázali jsme, že tým má mentální sílu a chuť hrát, ale občas nevím, jak to z nich dostat ven.

TJ Sokol Město Touškov
Jaroslav Urbánek: Mám z toho rozporuplné pocity. Na jedné straně je to, že jsme dokázali prohrát zápas , který měl být vyhraný. Na straně druhé jsme ale předvedli velice dobrý výkon a to se taky cení.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - M. Škoda [-] (70. J. Dytrt [-] ) , J. Volena [-] , M. Brousil [-] , J. Zapoměl [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , A. Adam [-] (20. M. Tyr [-] ) , V. Kuneš [-] , J. Vonášek [-] , T. Čechura [-]

TJ Sokol Město Touškov
L. Šilhánek [-] - M. Šiml [-] , L. Hodek [-] , R. Voith [-] - J. Hauer [-] (62. I. Momotov [-] ) , A. Mezera [-] , P. Foltýn [-] , O. Karbusický [-] - V. Nosek [-] - J. Popelka [-] , M. Bouzek [-] (80. J. Anděl [-] )

ŽK: 60. M. Tyr , 87. M. Brousil - 48. J. Hauer , 73. M. Šiml , 78. R. Voith .
Hráči zápasu: M. Tyr - J. Hauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bureš Jiří - MAZANEC Marek, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.