Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr dopadl lépe pro Tlumačov


Branky


0

Křimice nedokázaly skórovat a připisují si třetí porážku za sebou ! Jen těžko se budou vracet do podobné pohody jako a začátku sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Začátek zápasu ukázal v jakém trendu bude samotný zápas probíhat. Dvě velké šance Křimic z prvních patnácti minut, respektive trestňák Bezdičky a střela Jaroslava Rady, vystřídaly velké příležitosti domácích. Nejprve útočící hráč domácích promáchl po závaru ve vápně. Dále nebyl uznán gól po faulu na brankáře a pět minut před koncem poločasu se ještě opřel do míče z 15 metrů Jakub Malík, nicméně ani ten neskóroval. Poločas tedy skončil stavem 0:0.

Druhý poločas

 

Ve druhém poločase chtěli domácí rozhodnout hned z kraje po domluvě v šatnách. Proti tomu byly Křimice, které se dostali k míči a ihned zahrozily.  Největší šanci  hostů neproměnil Matěj Brousil, jelikož nešel dostatečně za míčem a gólovka se tedy rozplynula přímo před jeho očima. Od té chvíle se karta obrátila a domácí jasně dominovali. V 52. minutě přišel první zásah. Po přetaženém centru do vápna se ke sklepnutému míči dostal Luděk Leitl a zakončil přesně do šibenice. Hosté se nestihli ani vzpamatovat a už tahali míč z branky podruhé. Mynařík se totiž hned v 55. minutě protlačil do vápna a z 15 metrů zakončil nechytatelně na zadní tyč. Stejný muž ještě o šest minut zvyšoval na 3:0. Ovšem nyní to nebyla ani tak jeho zásluha, jelikož dostal milimetrovou přihrávku od Františka Copáka přímo před prázdnou bránu. Definitivní direkt dostaly Křimice  na přelomu 80. minuty, když na konečných 4:0 dal Šindelář. Ten se prosadil po centru na zadní tyč. Zbytek zápasu se jen dohrával, čili konečný výsledek skončil 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Tak hráli jsme doma a doma by se mělo vyhrávat. My jsme možná měli před zápasem až příliš velký respekt. Náš výkon samotný bych hodnotil velice kladně. Bylo to velice důležité vítězství.

FC Křimice
Tomáš Kroupa: První půle celkem vyrovnaná proto skončil poločas 0:0. Po 50. minutě jsme přestali hrát a Tlumačov zaslouženě vyhrál. Ukázal kvalitu a dokázal toho využít.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] (86. M. Veselý [-] ) , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] , F. Copák [-] , J. Minařík [-] - M. Čára [-] (63. Z. Bláha [-] ) , J. Šot [-] (78. J. Šmirkl [-] ) - J. Podestát [-] , M. Frček [-] (83. O. Polák [-] )

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Rada [-] , J. Novák [-] , M. Škoda [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , J. Dytrt [-] (76. R. Vyleta [-] ) , V. Kuneš [-] , J. Vonášek [-] , F. Šváb [-] , V. Bezdička [-] (76. P. Housar [-] )

ŽK: 65. J. Rada .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Pressl Václav - BUREŠ Jiří, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.