Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blamáž favorita ?


0

Křimice absolutně nezvládly zápas s Chlumčany a dostaly 7 gólů. Na druhou stranu se musí vyzdvihnout výtečný výkon Křimic, který se až blížil k hranicím lidských možností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Tento zápas začal velkou šancí Křimic, kterou skvěle zlikvidoval výborný Štěpán Bacík.  Ovšem tato akce jakoby měla naznačit jak bude vypadat útočné počínaní Křimic. Celý první poločas se totiž nemohli k´prokousat až ke gólu. Nejblíže k tomu měl Voráček po individuální akci. Kdo se prosadit dokázal byli Jan Havlíček a Tomášek Lukáš, kteří poslali domácí do vedení. Poločas tedy skončil celkem nevinně 2:0.

Druhý poločas

 

Do druhé půlky se Křimice nabudily a to neslo své ovoce. Ve 48. minutě snížil Václav Kuneš krásnou střelou z voleje. Chlumčany si ale dokázaly za jednu jedinou minutu vzít dvoubrankové vedení zpět.  Jan Roubíček si potáhl míč po čáře, zastavil se až skoro u rohového praporku. Všichni čekali centr, ale lišák Roubíček vytáhnul eso v podobě naprosto přesné střele. Dále už se prosazovali jen domácí. Na 4:1 zvyšoval Václav Dušek kolem 65. minuty. V 73. minutě to bylo už o 4 branky po střele Lukáše Nohavky. V 82. minutě se po akci dvou střídajících můžu, tedy Tomáše Fleissiga a Jana Krause. Ti dokázaly připravit gól prvnímu jmenovanému za jednu jedinou minutu na hřišti. Na konečných 7:1 dával Patrik Smetana.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Jan Kraus: Jsme velice rádi za vydřenou výhru. Určitě bych nebral v potaz to, že jsme vyhráli takovým rozdílem. Chtěl bych velice ocenit jejich hru. Prostě se snažili hrát fotbal a ne jen bránit. Ani za stavu pro ně nepříjemném, je neopouštěla touha po opravdovém fotbale. Dále pak zaslouží velkou pochvalu rozhodčí, kteří byli též excelentní.

FC Křimice
Tomáš Kroupa: Tak jako nedá se pořád vyhrávat, ale taková prohra je neomluvitelná. Asi uděláme pro hráče nějaký velký vykřičník, že takhle fakt ne. Příští zápas s Břízou musí vypada úplně jinak.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Vajai [-] , J. Roubíček [-] (80. J. Kraus [-] ) , J. Voller [-] , J. Havlíček [-] , V. Dušek [-] , L. Tomášek ml. [-] (85. P. Smetana [-] ) , L. Nohava [-] (81. T. Fleissig [-] ) , P. Šmíd [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - M. Tyr [-] , M. Škoda [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , J. Dytrt [-] (74. J. Rada [-] ) , F. Šváb [-] , J. Vonášek [-] , J. Volena [-] , V. Kuneš [-] , V. Bezdička [-]

ŽK: 45. J. Roubíček - 58. V. Kuneš .
Hráči zápasu: J. Roubíček - V. Kuneš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUCL Lukáš - JÍLEK Aleš, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.