Křimice si připočetly další tři body


Branky


0

Košutka se s Křimicemi držela dlouho, ale nakonec vedoucímu týmu ligy podlehla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Košutka se chtěla bez bázně a hany pustit do favorita na jeho domácí horké půdě.  Hra se přelévala z jedné strany na druhou. První šance se objevovali na straně Košutky, nicméně radovali se na druhé straně. Po rohovém kopu se k míči dostal domácí střelec numero uno Bezdička a rozvlnil síť hostů. Po této brance se hra opět více méně srovnala. Nic vážnějšího však už nepřišlo. Nejspíše protože si to oba týmy schovávali na druhý poločas.

Druhý poločas

 

V druhém poločase se hned na začátku ve 48. minutě vylučovalo. V přerušené hře se totiž neudržel Adam Augustín a loktem udeřil soupeře. Za tento zákrok dostal ihned červenou kartu a mohl tak jít do sprch.  Hosté tedy dostali možnost skoro 50 minutové přesilovky.  Ku podivu všem se ale prosadili znovu domácí. Bezdičku totiž ve vápně faulovali a on si sám stoupnul k míči na puntíku. S proměněním neměl problém a zaregistroval tedy již 9 branku.  Několik závarů na jedné straně pak vystřídali rychlé protiútoky na té druhé.  V 70. minutě přišel na hřiště Milan Primas aby v minutě 74. mohl vzkřísit naděje na body.  Přišel, zpracoval na prsa a proměnil šanci - takto by se dalo popsat jeho působení na hřišti. Ovšem veškeré naděje ihned po tomto gólu zmařil kdo jiný, než Bezdička. Ten  si pohrál s obranou a zakončil s nevídanou lehkostí. Na další tlaky již hosté neměli sil, tudíž zápas byl rozhodnut. Konečný stav 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Tomáš Kroupa: Je to výsledek trenéra. Díky jeho tréninkům se nám vyhýbají zranění a fotbal nás prostě baví. Jen musíme něco udělat s kartama, Další zbytečné vyloučení už si nechceme dovolit.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Shrnul bych to asi tak, že to nebyl vůbec špatný výkon. Párkrát jsme byli lepší a Křimice můžou za tři body děkovat hlavně Bezdičkovi .



Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - FILLINGER Miloš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.