1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Lub s Chotíkovem poznamenalo počasí


Branky


0

Luby si po výhře 1:0 připisují důležité tři body, Chotíkov se na rozbředlém trávníku nedokázal prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin se opozdil

Luby jsou pro mnoho týmů neoblíbenou destinací, společným jmenovatelem této zášti je velká bojovnost domácího celku, který svým důrazem dokáže přivádět některé protihráče k šílenství. Když se k tomu ještě přidá špatné počasí, které má za následek nevyhovující terén, stává se ze hry spíše boj, než fotbal.

A přesně tak tomu bylo i v sobotu. Martin zřejmě své koně nechal později překovat a s bílou nadílkou přijel o den později, než všichni plánovali. Z trávy v Lubech se tak ve 14 hodin odpoledne stala spíše břečka, která dávala na první pohled aktérům utkání najevo, že fotbal moc ráda nemá.

Jiného názoru ale byla trojice sudích, která terén uznala za způsobilý a úvodnímu výkopu tak nic nebránilo.

 

Šance se v prvním poločase urodily spíše na straně Lub, které mohly jít do vedení například po nájezdu Jerome Cola, který ale svůj únik zakončil slabou a nepřesnou střelou. Poněkud úspěšnější byl Jan Voráč, který svým pokusem trefil ale pouze tyč a dobíhající Hora se s míčem minul.

Koželuh rozhodl

Lubská aréna ve druhé půli stále připomínala spíše zápasnický ring, ve kterém bojovaly dvě jedenáctky zápasníků o každý balón. Velkou šanci spálil hned zkraje Karel Švátora, který běžel sám na hostujícího gólmana, který ale Chotíkov podržel.

 

V 72. minutě ovšem přišel vysoký centr do vápna, ke kterému se prodral Vojtěch Koželuh a poslal míč do chotíkovské sítě. Očekávaný závěrečný tlak svěřenců Petra Nyklese se ovšem nekonal a když Milan Hora neproměnil brejkovou situaci domácího celku, ozval se závěrečný hvizd, který oznamoval fakt, že tři body zůstanou v Lubech.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: „Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Na těžkém terénu jsme byli lepší, pohyblivější, ale hlavně jsme si vytvořili několik šancí, kdežto Chotíkov neměl snad žádnou. Rozhodl Vojta Koželuh, který konečně prolomil svou střeleckou smůlu!“

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Dnes až tak nešlo o fotbal, protože terén, na kterém se hrálo, byl opravdu příšerný. Neomlouvá to samozřejmě náš výkon, ale já osobně bych na něčem takovém vůbec nedovolil hrát."



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - A. Čížek [-] , K. Křížek [-] , M. Vejskal [-] , F. Sýkora [-] - P. Čipera [-] , J. Voráč [-] , M. Hora [-] (79. J. Štastný [-] ) , V. Koželuh [-] - K. Švátora [-] (87. M. Pivoňka [-] ) , J. Cole [-] (85. D. Raišl [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - T. Zajíček [-] , M. Míka [-] , J. Pechler [-] , M. Kadlec [-] (78. P. Černý [-] ) , B. Buchta [-] , A. Forman [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-] , K. Rozboud [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 87. V. Koželuh , 90. M. Pivoňka - 85. K. Rozboud .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Burda Miloš - ŠÁLKOVÁ Helena, ČERNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.