J. Harmady 35. (p.)
T. Davídek 81.
3:2p.
(1:1)
42. P. Výtisk
50. T. György (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní zápas v Plzni rozhodovaly penalty


Branky


35. J. Harmady (p.) , 81. T. Davídek - 42. P. Výtisk , 50. T. György (p.)
0

Rapid na své umělce přivítal celek z Nýrska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na obou stranách

Pro obě mužstva šlo o nesmírně důležitý zápas s pohledu bodového zisku, jelikož ani jeden tým na tom zatím není tak dobře, aby mohl mít přes zimu klidné spaní. Pro Rapid šlo navíc o poslední utkání této sezóny.

Aktivnější vstup do utkání ale měli hosté z Nýrska, kteří již ve druhé minutě mohli jít do vedení, ale Petr Výtisk ukázal, že produktivita je to, na čem musí přes zimu zapracovat, když nastřelil z dobré pozice pouze vybíhajícího Bekeho. Napravit jeho zaváhání mohl následně i Kotlan, který si ovšem rovněž na rapidské hvězdě vylámal zuby. 

Na druhé straně se ke střele prodral Lukáš Pavlíček, ale jeho projektil gólman Moravec lapil. Ve 35. minutě ve vápně fauloval téhož hráče Daniel Kotlan a s nařízenou penaltou neměl Jan Harmady sebemenší problémy. Branka jakoby vlila domácím krev do žil, ale veškeré šance zneškodňoval jistý Moravec. 

Ve 42. minutě ale přišlo vyrovnání. Ivo György výborně zatáhl míč a předložil Výtiskovi, který se tentokrát nemýlil a poslal balón do sítě. 

Spoustu šancí

Obdobný průběh měl i začátek druhé půle, který opět vyšel lépe nýrským borcům. Tomáš György si zahrál na slalomáře a po faulu na svou osobu v pokutovém území se sám k nařízené penaltě postavil a poslal svůj tým do hubeného vedení. Šancí na vyrovnání z trestného kopu poté opovrhl Lukáš Pavlíček, který nastřelil pouze dobře postavenou zeď a následnou střelu gólman Moravec kryl.

Hokejový nájezd si poté vyzkoušel mladík Kotlan, kterého vysunul za obranu Tomáš György, ale nýrský talent svou akci ani nezakončil. Pojisti vítězství mohl v 70. minutě Ivo György, který ale nesešteloval mířidla a jeho střela skončila daleko v zapomění.

Poté opět vystrčili růžky domácí a Moravec se musel natahovat po střele Davídka, kterou vyrazil na rohový kop. Po něm ale přišla střela kapitána Čupalky, kterou hostující gólman neudržel a Tomáš Davídek opět srovnal stav.

Rozhodnout poté mohl na hostující straně Tomáš Rubáš, který neusměrnil míč za záda Bekeho, ale také Lukáš Pavliček na straně domácích, jenž ovšem v klíčovém momentu utkání sám před gólmanem zaváhal. 

Na řadu tak přišly pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí a po penaltě Jiřího Šindeláře berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí hostů: "Nerozhodný výsledek je pro Nýrsko sice zisk jednoho bodu, ale zároveň ztráta velice důležitých bodů dvou. Koho musíme pochválit, tak to je rozhodčí Kříž, který utkání odřídil velmi dobře."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - M. Šimandl [-] , L. Pavlíček [-] , T. Davídek [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , D. Tarhaj [-] (46. M. Morávek [-] ) , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Trefanec [-] (65. T. Rubáš [-] ) , F. Kolář [-] , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , I. György [-] (86. V. Eliáš [-] ) , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , D. Kotlan [-] , M. Brož [-]

ŽK: 60. L. Pavlíček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kříž Lukáš - KÖNIG Michal, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.