0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín nasázel do nýrské sítě bůra


Branky


16. J. Motl , 24. J. Hartl , 58. P. Bednář , 74. J. Hartl , 80. P. Škarda
0

Zápasy venku petřínskému mančaftu již tradičně jdou. Tento předpoklad potvrdil plzeňský tým i na půdě Nýrska, kde vyhrál 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hartl řádil

První šanci si po třinácti minutách utkání připsali hosté, když se Papáček snažil o přehození gólmana Moravce téměř z poloviny hřiště, ale mířil vedle. To v 16. minutě se mohli petřínští již radovat. Na pravé straně si s míčem zatancoval Jiří Hartl a přesným centrem vybídl ke skórování hlavou mladíka Motla, který příležitost vzal za pačesy a otevřel skóre.

Ve 22. minutě se vinou podklouznutí jednoho z obránců Okuly dostal k míči opět Jiří Hartl, který ve vápně obešel dva hráče a střelou na zadní tyč zvýšil již na 0:2. 

Po zbytek poločasu držel domácí šance nad vodou gólman Moravec, který lapil například střelu Lisého. 

Parádní výkon hostů

Druhé dějiství uvedl Jiří Hartl střelou z pětadvaceti metrů, která orazítkovala břevno a dala jasnou zprávu hostům - žádné polevení nečekejte. Výstraha ovšem nebyla zřejmě dost zřetelná. V 50. minutě nezvládl odkop domácí Lužný, který trefil napadajícího Hartla a po přirávce Bendla se prosadil kapitán Bednář

Snížit a vykřesat naději mohl Trefanec, jehož střelu ale Pfleger vyrazil na rohový kop. V 74. minutě tak Bednář vysunul Hartla, který si ve vápně pohrál s obráncem a levou nohou poslal míč pod břevno. Pověstného bůra završil střídající Škarda, který po nahrávce Bendla přidal pátou branku.

Skóre ještě mohl korigovat nýrský Brož, který trefil pouze horní tyč Pflegerovy branky, nebo György, ale ani on si na petřínského gólmana nepřišel.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí domácích: "Vítězství mužstva Petřína je zcela zasloužené, jeho hráči podali velice pěkný kolektivní výkon. Domácí mužstvo se jim snažilo vyrovnat, ale za chyby, kterých se hráči dopustili, zaplatili krutou porážkou."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Zápas jsme kontrolovali od prvních minut. Domácí se k šancím dostali až na konci utkání. Od nás to byl parádní výkon se skvělým výsledkem. Pochvalu si zaslouží Jirka Hartl, který byl neuvěřitelný."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Trefanec [-] , F. Kolář [-] (80. V. Eliáš [-] ) , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , I. György [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , D. Kotlan [-] , M. Brož [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - L. Chocholatý [-] (69. P. Škarda [-] ) , P. Bendl [-] , M. Trojovský [-] , L. Zoubek [-] , J. Hartl [-] , J. Motl [-] (80. J. Příhoda [-] ) , V. Lisý [-] , P. Bednář [-] (78. J. Vodrážka [-] ) , P. Papáček [-] (75. A. Brudna [-] ) , V. Světlík [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Burda Miloš - MAZANEC Marek, ČERNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.