4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Při přestřelce v Chotíkově brali dva body domácí


Branky


0

Fotbal je občas složitým sportem plným taktických pokynů. Někdy ovšem jde především o to, pobavit svým fotbalem přihlížející fanoušky. Jinak tomu nebylo ani v duelu Chotíkova proti Rapidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid lepším týmem

Utkání lépe začali hostující hráči z Plzně, kteří sice body sbírat umí, ale nutně se potřebují dostat z herního srabu. Ve 14. minutě tak Rapid ukázal, že umí hrát pěkný fotbal, přesněji tedy dávat hezké branky. K míči se totiž dvacet metrů od branky dostal kapitán Čupalka, který si posunul míč a nádhernou utaženou ránou k tyči nedal Vojáčkovi sebemenší šanci zasáhnout.

Vedení ale hostům nevydrželo příliš dlouho a již ve 21. minutě se chotíkovský trenér Nykles mohl na lavičce radovat z vyrovnání. Balón se po centru z levé strany odrazil k penaltovému puntíku, kam přiběhl Karel Rozboud a z první poslal míč za záda nešťastného Bekeho.

Vrátit svému týmu vedení mohl deset minut před koncem poločasu Roman Klekner, ale míč na poslední chvíli získal jeden z domácích obránců.

Dotahování

Chotíkov ale věděl, že pokud si má dnes připsat nějaké body, musí ve druhé půli předvést něco mnohem lepšího. Bohužel, přišla 49. minuta a s ní také nádherný signál svěřenců trenéra Myslivečka. Na rohový kop si naběhl do volného prostoru obránce Nový a placírkou poslal míč z jedničky ze vzduchu do sítě. Domácí očividně tento krásný fotbalový moment zaskočil a tři minuty nato přišla další rána. Za obranu se dostal nikým nehlídaný Roman Klekner a chladnokrevně prostřelil Vojáčka mezi nohama. 

To ale bylo to poslední, co se Rapidu povedlo. Jejich facka totiž na chotíkovské hráče zapůsobila jako živá voda a ve 59. minutě přišlo snížení. Martin Matas předvedl ukázkový presink a po ztrátě rapidského obránce se štěstím prostřelil zkušeného gólmana plzeňského mančaftu. Kýžené vyrovnání přišlo v 82. minutě, když Vackovu štiplavou střelu Vojáček vyrazil pouze ke střídajícímu Šulanovi, který ve skluzu poslal míč za brankovou čáru.

V poslední minutě ještě mohl misky vah na domácí stranu překlopit mladík Vlk, který po krásné individuální akci ale těsně přestřelil. Domácí se tedy radovali až v penaltovém rozstřelu, kde byli úspěšnějším celkem a získali cenný bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Byli jsme papíroví favoriti, což nám příliš nesedí a také se mé obavy potvrdili, kluci tomu nedali vše. Navíc se blíží konec podzimu a omluvenky se mi množí. V závěru zápasu jsme teda museli dotahovat a nakonec jsme získali zlaté dva body po penaltách, které nám jdou."




Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - M. Matas [-] , J. Pechler [-] (63. J. Šulan [-] ) , M. Kadlec [-] (63. T. Štverák [-] ) , B. Buchta [-] , A. Forman [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-] (42. D. Vacek [-] ) , K. Rozboud [-] , J. Vlk [-] , T. Zajíček [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - P. Filipčík [-] , T. Davídek [-] (54. T. Janoch [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , P. Liška [-] , D. Tarhaj [-] (23. M. Morávek [-] ) , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 58. B. Buchta - 65. J. Šindelář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠLAJS Jakub, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.