0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice na Lhotu nestačily


Branky


0

Skóre otevřel v prvním poločase Vladislav Fiala neskutečnou střelou z trestného kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný přímák

U první šance utkání byl hostující Matěj Strejček, nejlepší střelec soutěže, který ale na mladého talenta slávistického týmu nevyzrál. Lhota ale od prvních minut hýřila aktivitou a bylo jen otázkou času, kdy se na světelné tabuli přehoupne nula na jedničku.

Stalo se tak ve 25. minutě. Lhota dostala výhodu volného přímého kopu. Ukázat svůj um přišel k míči Vladislav Fiala, který ukázal, proč je jeho levá noha považována za jeden z největších klenotů soutěže, když ze dvou kroků vymetl dalekonosnou střelou všechny pavouky v levé šibenici domácí branky. Do poločasu se tak šlo za stavu 0:1, který ještě Vejprnicím dával naději na bodový zisk.

Další dva zásahy

Druhý poločas začal podobně jako ten první, tedy šancí Matěje Strejčka, který opět utekl domácí obraně, která měla s jeho náběhy velké problémy, ovšem Vavrík se opět vyznamenal a podržel svůj tým. Hrozivý zákrok poté předvedl mladý Heindl, který podrážkou napřed zajel do Jakuba Kohouta, který ze souboje vyvázl pouze s naraženým kolenem. Dobře dopadl i vejprnický obránce, který si odnesl ze souboje pouze žlutou kartu. V 75. minutě už ale i on musel smutně povzdechnout nad lhotskou dominancí. Vladislav Fiala zahrál rohový kop přímo na branku do míst, kde stál Matěj Strejček, který usměrnil míč mimo dosah obránců a mohl slavit.  V poslední minutě základní hrací doby ještě Jakub Kohout vybojoval míč pro střídajícího Záhrobského, který upravil na konečných 0:3.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Dnes jsme prohráli naprosto zaslouženě, nevytvořili jsme si žádnou šanci a soupeř byl ve všem lepší, výborně kombinoval a k ničemu nás nepouštěl."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Dnes to bylo pro nás zasloužené vítězství, dominovali jsme a kromě tří branek jsme ještě několik tutovek zahodili. Ani soupeř ale nehrál špatně. Pochválit chci především stopera Zelenku a ofenzivního záložníka Černého."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Ufrémund [-] (46. P. Bárta [-] ) , L. Paul [-] , D. Křen [-] , L. Kuhajda [-] , J. Mašek [-] , L. Rauch [-] (77. D. Svoboda [-] ) , D. Růžička [-] (58. F. Heindl [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-] (65. A. Kolář [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - O. Král [-] , V. Zelenka [-] , F. Peroutka [-] (74. P. Nový [-] ) , J. Horník [-] - V. Fiala [-] (85. J. Šroubek [-] ) , A. Král [-] , J. Scheinherr [-] (78. O. Kotrnoch [-] ) - J. Kohout [-] , M. Strejček [-] (87. J. Záhrobský [-] ) , Z. Černý [-]

ŽK: 56. L. Rada , 64. F. Heindl - 70. F. Peroutka .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Křen Jiří - ČERNÝ Tomáš, BURDA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.