2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji hráčů kola zvítězila Lhota


Branky


0

Souboj dvou týmů, které spolu ale svedly již několik bojů - v anketách o hráče kola. Tento boj o více než jen rozhovor ale vyhráli domácí favorité ze Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královský gól

I předzápasové prognózy tipérů na našem portálu ukazovaly, že dle předpokladů by si tři body měla doma uschovat Lhota. Postavit se těmto plánům přijelo Stříbro, které si na nováčka vede překvapivě velmi dobře a potvrdit své kvality chtělo i na zdejším hřišti. 

Po čtvrthodině ale zkomplikoval plány na komplikaci plánů Adam Král, který se rozhodl dát gól stůj co stůj a jeho třetí rána se nakonec ujala a prolétla až do baníkovské sítě. Ještě předtím ho mohl s první brankou předstihnout jeho bratr Ondřej, který ale po rohovém kopu na malém vápně minul.

Samostatný nájezd si poté užil Matěj Strejček, ale Luboš Dolejš byl proti tomu, aby poločasové vedení bylo vyšší než jen o jednu branku.

Nepřímý volný kop v akci

Na začátku druhé půle se do šance dostal dvorní nahrávač, Vladislav Fiala, ale jeho akce gólem neskončila. Podobný osud měl i další únik Matěje Strejčka.

Kýženou druhou branku, která zapůsobila jako injekce morfia, přidal po hodině hry právě kanonýr Matěj Strejček, který potvrdil svou buldočí povahu a jako demoliční koule prošel hustou zdí stříbrských hráčů ve vápně, aby poté z metru div neprotrhl síť. 

Poté přišla 87. minuta a špatné vyhodnocení situace od gólmana Böhma, který chytil míč do rukavic po malé domů. Hosté po nepřímém volném kopu vystřelili pouze do Lukáše Böhma, který byl ale na dorážku krátký, a Tomáš Bůžek tak mohl slavit.

Nastavení ale zastihlo v dobrém rozpoložení i domácího Jakuba Kohouta, který v 91. minutě odešel ze hřiště a přenechal své místo mladíkovi Záhrobskému. V 92. minutě dostal lhotský útočník první žlutou kartu za zdržování při odchodu ze hřiště a svou kulturní vložku dokonal o minutu později, kdy upozornil sudího na zřejmě vybitou baterii v jeho hodinkách a po další připomínce, kdy pomezního poprosil o to, zda by nemohl ztišit svůj hlas, se mohl těšit z náskoku příchodu do šatny, a tedy jistotu teplé vody ve sprše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Dnes jsme paradoxně velké šance zahazovali, respektive neproměňovali, a branky jsme stříleli z takových ne úplně loženek. Vítězství to ale bylo zasloužené, tým musím pochválit."

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "Po smolném góle jsme dostali první branku a na začátku druhé půle, což je naše klasika, druhou. Nám se podařilo snížit z volného nepřímého kopu, ale to bylo vše."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Zelenka [-] , F. Peroutka [-] (79. M. Křížek [-] ) , J. Horník [-] (83. P. Nový [-] ) , O. Král [-] - A. Král [-] , V. Fiala [-] , J. Kohout [-] (91. J. Záhrobský [-] ) , J. Scheinherr [-] (74. O. Kotrnoch [-] ) - M. Strejček [-] , Z. Černý [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Vejvoda [-] , J. Eliáš [-] , A. Mikulovský [-] (46. J. Korynta [-] ) , D. Tůma [-] (73. K. Blažek [-] ) , T. Bůžek [-] , L. Ulč [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] (41. J. Kertys [-] ) , L. Zaoral [-]

ŽK: 89. A. Král , 92. J. Kohout , 93. M. Křížek - 31. L. Ulč , 56. D. Tůma , 82. J. Korynta . ČK: 93. J. Kohout .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŠIŠKA Pavel, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.