3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice se probudily v ten pravý čas


Branky


0

Domácí mužstvo již několik zápasů hledá svou pravou herní tvář, jejich návrat na scénu tak toto kolo odnesla domažlická rezerva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltová trefa

Oba týmy se sešly na provizorním domácím stadionu Přeštic, na jejich hřišti ještě stále probíhají stavební úpravy pro nadcházející mistrovství žen do 17 let. Martin Steinbrücker ale na tento udržovaný trávník přivezl třináct statečných, mezi nimiž byl i hráč exotického zjevu a jména, Dominik Pedro, jehož plynulá čeština ale všechny přítomné vyvedla z prvtního nápadu, že by jim snad tento středopolař nemusel rozumět.

Skóre vydrželo nedotčeno asi půl hodiny. Ve 36. minutě se po centru Václava Krušiny k míči zády k bráně dostal Tadeáš Příbáň, jehož zezadu podrazil hostující kapitán Kubr, po jehož zákroku nařídil sudí Šiška, kterému na čáře pomáhal teprve šestnáctiletý Schveinert, pokutový kop. Balón si na značku penalty postavil sám faulovaný Tadeáš Přibáň, na jehož přesnou ránu k tyči Strakovy branky neměl vzrůstem menší talent Domažlic nárok. O jediné další vzrušení se poté ve 40. minutě postaral Jakub Bešta, který s krvavým zraněním v obličeji musel podsoupit krátké ošetření u klubového maséra Miroslava Šteffla.

Gól z půlky hřiště

Ve druhém poločase se hra hostujícího mančaftu zvedla a pramenily z toho i dvě velké šance, ve kterých ale selhal jak Lešek, tak Sova, jehož pěkná střela nakonec neskončila v brance. Domažlice poté čím dál tím více otevíraly hru, což se jim vymstilo. Sedm minut před koncem zápasu utekl po pravé straně Tadeáš Přibáň jehož nepovedenou střelu na zadní tyč ještě doběhl Jakub Bešta a nezištnou přihrávkou vyzval na malém vápně číhajícího Zdeňka Sýkoru, který tak po pěti minutách pobytu na hřišti vnesl do domácích řad ještě větší klid. K němu nakonec pomohl i gólman Straka, který v posledních minutách utkání odkopl u autové čáry míč před dotírajícím Sýkorou pouze na nohu Pavla Bešty, který z půlky hřiště do odkryté branky pečetil výhru 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Vítězství je jedna věc, ale druhá je také konečně výkon, kterým bychom se chtěli prezentovat. Domažlice hráli výborný kombinační fotbal, ale my jsme byli ještě o něco lepším týmem."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "My jsme po té jedenácti zápasové sérii padli, ale naprosto zaslouženě, jelikož se dnes snad nikomu ten zápas nepovedl. Rozhodila nás už zbytečná penalta, po které jsme prohrávali. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale soupeř nás ve druhém poločase ještě dvakrát potrestal."



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - S. Turek [-] , J. Přibáň [-] (78. Z. Sýkora [-] ) , V. Uzlík [-] , J. Duchek [-] - V. Krušina [-] , M. Zdeněk [-] , J. Bešta [-] , I. Blahoudek [-] - P. Bešta [-] (89. V. Lecjaks [-] ) , T. Přibáň [-] -

TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - D. Lešek [-] , T. Sova [-] , M. Hojda [-] , M. Vísner [-] , D. Pedro [-] (46. P. Kadlec [-] ) , J. Kubr [-] (70. T. Lešek [-] ) , L. Waldmann [-] , M. Falout [-] , T. Korelus [-] , Z. Štěpán [-]

ŽK: 54. S. Turek , 84. I. Blahoudek - 58. P. Kadlec , 90. T. Korelus .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiška Pavel - LHOTÁK Luděk, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.