1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby překvapily Lhotu


Branky


0

Ostře sledovaný souboj dopadl překvapivou bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu

Dvě překvapení sezóny se střetly proti sobě v jedenáctém kole. Ačkoliv jsou Luby i Lhota v krajském přeboru teprve druhým rokem, tak se již teď tlačí na špičku tabulky a neskrývají své ambice prohánět nejlepší celky soupeře. Větší formu měla před utkáním rozhodně Lhota, která pravidelně dává hodně branek a svým fotbalem baví diváky. Luby jdou filozofií vlastních odchovanců, kteří dohromady tvoří kompaktní celek, který na hřišti působí jako ten pravý tým!

Stodvacet příznivců dobrého fotbalu se tak při sobotním odpoledni sešli na lubském plácku, který jejich milovanému sportu ale příliš nenahrával. Na terén si po utkání stěžovaly obě strany a zvláště pro kombinační fotbal Lhoty to znamenalo velkou komplikaci. 

Málo šancí

Ani jedno družstvo si ovšem moc šancí nevypracovalo. Na domácí straně se hrozilo především ze standardních situací, ve kterých lubští hráči využívali své výškové převahy a několikrát míč poskakoval ve vápně soupeře. Za hosty spaloval šance především kanonýr Strejček, který si nemohl přijít na gólmana Kalaše, což se potvrdilo i po devadesáti minutách. Utkání totiž po bezbrankové remíze putovalo do penaltového rozstřelu. Tam zazářil právě lubský gólman. Hned v první sérii totiž sám penaltu proměnil a následně kryl Strejčkův pokus. A když v páté sérii nepustil za svá záda penaltu Adama Krále, bylo o tom, kdo si odnese bonusový bod, rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Dnes se nám celkem dařilo. Lhota je silný soupeř, ale my jsme dnes také nehráli špatně. Fotbal to byl ale celkově bez velkých šancí, muselo se hrát na těžkém terénu, který tomu taky nenapomáhal."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Dnes se hrálo na hodně špatném terénu, hodně blátivém, což celé utkání poznamenalo. Soupeř hrozil hlavně z rohových kopů, my jsme své šance zahodily, a proto utkání skončilo 0:0."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] , A. Čížek [-] , J. Cole [-] (87. J. Štastný [-] ) , P. Čipera [-] , V. Koželuh [-] - M. Hora [-] (78. T. Bureš [-] ) , K. Švátora [-] -

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Šroubek [-] , V. Zelenka [-] , F. Peroutka [-] , P. Nový [-] - V. Fiala [-] , J. Scheinherr [-] , A. Král [-] , Z. Černý [-] - M. Strejček [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 36. P. Čipera , 77. M. Hora , 84. F. Sýkora - 45. J. Scheinherr , 47. J. Kohout , 81. A. Král .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lhoták Luděk - LEGO Jan, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.