0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desáté kolo zakončil Holýšov výhrou nad Rokycany


Branky


0

Svěřenci trenéra Míčky se dostávají do slušné formy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru dolu

Rokycanská rezerva začala po třetině odehraných kol konečně sbírat body a ty další chtěla vyválčit na domácí půdě proti favoritovi z Holýšova, který se ale výhrou s Přešticemi odpíchl k lepším zítřkům.

Paradoxně to ovšem byli domácí, kdo mohl jít do vedení. Na levém křídle se uvolnil Tadeáš Cibula a svým centrem ve vápně hledal nabíhajícího Šafáře, který ovšem napálil merunu pouze do gólmana Řezáča, který tak nadále držel čisté konto. To mu mohl soupeř pokazit o pár minut později, když Jakub našel tentokrát z pravé strany znovu Šafáře, jehož hlavička ale prolétla kolem tyče mimo holýšovskou branku. A otřepané klišé nedáš, dostaneš si vzalo svou daň. Holýšovský roh zahraný Romanem Šimkou totiž ve vápně našel hlavu volného Jakuba Hamerníka, který razantní hlavičkou nedal Wohlmuthovi šanci zakročit. 

Hostující dominance

Ve druhé půli již nebyla hra tak vyrovnaná a hosté začali pomalu přikládat pod kotel. Konkrétně tedy spíše pod hrnec, ten Papinův, protože tlak sílil a domácí mladíci postupně začali nestíhat rychlým akcím z kopaček holýšovských hráčů. V 58. minutě přišlo navýšení vedení. Martin Šobr doběhl na pravém křídle relativně ztracený balón, efektivně si přehodil protihráče a po zatáhnutí kulatého nesmyslu do vápna přihrál pod sebe na hranici vápna Petru Jenišovi, který uklidil pod břevno. Po deseti minutách bylo definitivně rozhodnuto, když přetažený centr na zadní tyči uklidil do odkryté branky David Zavadil. Definitivní tečku za utkáním dal opět Petr Jeniš, který se po přihrávce od Jana Valachoviče zjevil sám přede Wohlmuthem, kterého prostřelil, leč míš se ještě odrazil o tyče zpět do míst, kam si doběhl opět holýšovský sniper a zvýšil na konečných 0:4.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "V první půli to byl vyrovnaný zápas, nahoru dolů, ale my jsme neproměnili své šance. Ve druhém poločase jsme chtěli zápas otočit, ale pro mě z nepochopitelných příčin jsme druhou půli vůbec nezvládli."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "První poločas byl opravdu vyrovnaný, šance byly na obou stranách a my jsme šli do vedení. V druhém poločase jsme začali soupeře přehrávat a z tlaku pramenily góly, které nakonec byly tři."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Cibula [-] (75. P. Pfeifer [-] ) , J. Šafár [-] , J. Lev [-] (67. O. Havlíček [-] ) , L. Kouřil [-] , J. Kořínek [-] (68. F. Škarda [-] ) , V. Tobrman [-] , J. Sefzig [-] , M. Trnka [-] (46. J. Koc [-] ) , J. Planeta [-] , T. Kroc [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] , R. Šimka [-] (68. K. Staněk [-] ) , T. Zelený [-] , D. Zavadil [-] , J. Hamerník [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] (78. R. Kraus [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , P. Jeniš [-]

ŽK: 86. J. Sefzig - 47. J. Hamerník , 85. P. Trhlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - ŠLAJS Jakub, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.