Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov rozdílem třídy porazil Přeštice


Branky


0

Velké překvapení devátého kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Duel Holýšova s Přešticemi měl jasného favorita v hostujícím týmu. Ten se na zápas vydal ve velmi slušné sestavě, ale ani domácí se nenechali zahanbit a na lavičce musel zůstat například Klaas či Kraus, tedy jinak základní sestavy. 

 

Do vedení šli po čtvrthodině hry přeštičtí hráči, kteří zakombinovali při rychlém protiútoku a Jan Přibáň předložil míč Pavlu Beštovi, který zakončoval do poloodkryté branky domácího týmu. Ten odpověděl ve 31. minutě, kdy Holýšov dostal výhodu volného přímého kopu z dobré pozice a na nadýchaný centr Davida Zavadila si vyskočil Petr Majlát a jeho hlavička znamenal vyrovnání. 

Demolice

Ve druhém poločase se ale roztrhl pytel s brankami. Holýšov začal přeštické dusit u vápna a dobrá hra pramenila v gól v 63. minutě, kdy si na roh naběhl opět Petr Majlát a jeho hlavička i podruhé skončila za zády překvapeného Marečka. Pět minut nato musel hostující gólman lovit balón z branky opět. Petr Jeniš se dostal k míči ve vápně soupeře, s neuvěřitelnou lehkostí obešel dva protihráče a svou akci zakončil přesnou střelou. V tu chvíli se představy hostujícího týmu o bodovém zisku sesypaly jako domeček z karet. A to ještě nebyl konec.

Necelých patnáct minut před koncem utkání našel přesným centrem na zadní tyči Radek Kraus mladého Davida Zavadila, který se nemýlil a čtvrtý gól byl na světě. V závěru utkání se strl ještě velký tlak, šance na nepopulárního bůra v přeštické síti byla velká a domácí si toho byli vědomi. A nakonec se tak stalo. Po úprchu dvou střídajících borců Vítka s Krausem našel první jmenovaný ve vápně toho druhého a Kraus se štěstím prostřelil Marečka popáté.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Náš dnešní výkon byl konečně podle našich představ. Za dnešní výkon musím před celým týmem smeknout, jak bojovali a utkání otočili. Pět branek je důkazem výborného výkonu."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Nám se vůbec nedařilo, vlastně se nám nedaří čím dál víc. Ani úplně nevím, co k tomu říct. Nehrajeme dobře a musíme si s tím sami poradit, nikdo jiný nám s tím nepomůže."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - R. Šimka [-] , P. Jeniš [-] (83. T. Vítek [-] ) , J. Hamerník [-] , M. Šobr [-] (46. R. Kraus [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , R. Baxa [-] (80. K. Staněk [-] ) , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-] , T. Zelený [-]

FK ROBSTAV
V. Mareček [-] - V. Uzlík [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , J. Přibáň [-] , V. Lecjaks [-] - I. Blahoudek [-] , V. Krušina [-] , J. Gerstner [-] (70. Z. Sýkora [-] ) - T. Přibáň [-] (63. V. Klokan [-] ) , P. Bešta [-] -

ŽK: 54. R. Baxa , 61. M. Černohorský , 90. P. Majlát - 31. J. Gerstner , 34. S. Turek , 43. P. Bešta , 55. I. Blahoudek , 62. T. Přibáň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bína Roman - MAZANEC Marek, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.