3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika si poradila s Baníkem


Branky


8. M. Buršík , 31. P. Javorský (p.) , 65. M. Falout - 77. L. Pleško
1

Vítězná série Stříbra skončila v Domažlicích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině rozhodnuto

Domažlicím se v nové sezóně daří na jedničku a po devíti kolech se drží na krásném druhém místě. Do karet jim zahrál i víkendový zápas s Nýrskem, které přivítaly v Osvračíně, malé vesnici čítající asi šest stovek obyvatel, z nichž si ale na sobotní fotbal našlo cestu jen málo jedinců.

Již v osmé minutě se poprvé měnilo skóre, ne ovšem na světelné tabuli, jelikož zde žádná není. Domažlice ale předvedly krásnou rychlou a přímočrou akci, při které dostal Libor Bláha balón do běhu a po krátkém sprintu ho předložil před prázdnou branku Martinovi Buršíkovi, který se nemýlil. Zásadní moment přišel po půlhodině hry. Stříbro se z předchozí situace nepoučilo a duo Bláha - Buršík se opět po totožné situaci dostalo za hostující obranu. Po přihrávce prvního jmenovaného tomu druhému ale přišla ve vápně ukázková kosa od stopera Ulče, po které přišla nejen penalta, ale také červená karta - tolikrát diskutovaný dvojitý trest. Míč si postavil kapitán Javorský a zajistil svému týmu poločasové vedení 2:0.

 

Dvě krásné branky

Stříbro se snažilo dostat do hry, proti tak silnému soupeři a navíc pouze v desíti hráčích to bylo ale tuze těžké. Hosté se tak rozhodli spoléhat na rychlé protiútoky a standardní situace, kterých ale moc nepřicházelo. v 65. minutě předvedl svou parádní parketu Marek Falout a střelou ze dvaceti metrů nedal Dolejšovi sebemenší šanci. Snaha o korekci výsledku ale přinesla své ovoce. Po dlouhém autu se s míčem u nohy ve vápně obtočil exligový Pleško a chladnokrevně zakončil kolem gólmana Straky. Ten, ale ani jeho spoluhráči nemuseli věšet hlavy. Tři body sice nezůstaly v Osvračíně, ale do Domažlic stejně doputovaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Po celý zápas jsme byli lepší, dobře jsme kombinovali, předváděli jsme dobrý fotbal, a proto si myslím, že to byla opravdu zasloužená výhra. Po druhém gólu to již bylo jasně naše utkání."

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "Náš dnešní výkon byl poznamenaný rychlým gólem. Když už jsme se dostávali do hry, tak soupeř zahrával penaltu po jasném faulu a navíc jsme šli do desíti. Do druhé půle jsme šli s tím, že to vzadu zavřeme a budeme hrát na brejky, ale bylo to těžké."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - J. Korelus [-] (67. M. Vísner [-] ) , L. Waldmann [-] , L. Bláha [-] , D. Pedro [-] , P. Javorský [-] , M. Falout [-] , M. Buršík [-] , T. Korelus [-] , D. Lešek [-] (60. T. Lešek [-] ) , M. Hojda [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Vejvoda [-] , T. Bůžek [-] (70. K. Blažek [-] ) , J. Korynta [-] , D. Tůma [-] (70. J. Kertys [-] ) , L. Ulč [-] , L. Pleško [-] , O. Pavlas [-] (46. A. Mikulovský [-] ) , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 36. J. Korelus , 82. M. Hojda - 34. T. Vejvoda . ČK: 30. L. Ulč .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ŠIMEK František - LEGO Jan, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2016 10:32
Celkem výborný fotbal na mokrém těžkém terénu, zejména ze strany mladého domácího týmu, bez zákeřných zákroků, utkání rozhodla hrubá chyba našeho stopera, malá domů do golovky a následný PK a navíc ještě ČK pro našeho stopera, přesto i o 10 hráčích jsme odvedli dobrý výkon v rámci našich kvalit a možností a domácí jsme pozlobili ze standartek. Domácí asi nejlepší tým jako soupeř a zaslouženě zvítězil. Horší je prostředí kde se nechá hrát KPM, kabina, kde se hráči převlékají na 2 etapy, postranní lajna 100 cm od laviček, velké vápno místo 16,5 bylo nalajnováno od brankové čáry 11 m, atd atd. Nedůstojné na KPM, přičemž mají domácí umělku , diváci se neměli kam schovat v dešti hraném utkání , předpokládám že delegát to uvede do zápisu ostudy pro klub jako jsou Domažlice, měli by trochu myslet na diváky, pro které se fotbal hraje a doufám, že už se KPM v Ovsračíně hrát nebude, jinak chování atd pořadatelů ok. Ale prostředí kabiny střídačky atd. nedůstojné. Diváci během utkání chodili před lavičkami mezi lavičkami a postranní čárou apod. Jinudy jít totiž nemohli, no příště než se povolí hrát na neznámém stadionu bylo by dobré jej vidět. Domácím gratuluji j vítězství, po sportovní stránce mělo utkání velmi dobrou úroveň a v Domažlicích nebo v Klenčí nebo na odpovídajícím stadionu by přišlo více než 67 diváků, kterých ani možná nebylo tolik..