1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín si pohrál s Luby


Branky


0

Luby nedokázaly překvapit favorita soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav po poločase

Pro lubský fotbal se jednalo o velký zápas. Místní tým se na podzim vyprofiloval v největší překvapení soutěže a právě v sobotu se měl utkat s mančaftem Petřína, donedávna ještě divizního celku, který zatím dle očekávání krajský přebor vede. První branky se přihlížející diváci dočkali po patnácti minutách. Po autovém vhazování se k míči dostal ve vápně Marek Vohrna a střelou po zemi poslal Petřín do rychlého vedení. To bylo smazáno ještě do poločasu. Ve 35. minutě dostal při brejku míč do běhu Milan Hora, který obešel gólmana Příhodu, který si šel pro nakopnutý balón mimo vápno, a odcentroval před branku, kde se od Jiřího Hartla odpoutal Jan Voráč a netradičně hlavou procedil balón do branky.

 

Vohrna rozhodl

Pokud se něco Lubům v dnešním utkání nepodařilo, tak to byl začátek druhé půle, který domácí hráče jakoby zastihl ještě v kabinách o poločasové pauze. Již po 45 vteřinách se totiž po krásné kombinaci před vápnem dostal ke střele Marek Vohrna, jehož lehce tečovaná střela zapadla přesně pod břevno Kalašovy branky. 

Po hodině hry si navíc našel přetažený centr od rohového praporku Lukáš Zoubek a hlavičkou z velmi ostrého úhlu poslal míč do sítě potřetí. Sny domácích o bodovém zisku se definitivně rozplynuly. A kdyby snad ještě někdo o výhře Petřína pochyboval, přišla chyba domácí obrany, po které míč propadl až na kapitána Bednáře, který svůj samostatný nájezd zakončil obstřelem brankáře Kalaše.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "My jsme se dnes na zápas hodně těšili, jelikož k nám přijel první tým tabulky, ale utkání se nám příliš nevyvedlo. Rozhodující moment byl na začátku druhé půle, kdy jsme rychle inkasovali a zpátky do zápasu jsme se nedostali."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Náš dnešní výkon byl dobrý. Myslím si, že jsme byli po většinu zápasu jasně lepší a až na jednu hluchou část na konci poločasu jsme dominovali. Velmi dobrý výkon podal Marek Vohrna."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] (32. M. Pivoňka [-] ) , F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , V. Turner [-] (77. D. Raišl [-] ) , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] , P. Čipera [-] , V. Koželuh [-] - M. Hora [-] (64. J. Cole [-] ) , K. Švátora [-] (64. J. Nešpor [-] )

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - P. Bendl [-] , J. Hartl [-] (73. P. Škarda [-] ) , M. Fillinger [-] , V. Lisý [-] , J. Levý [-] , M. Vohrna [-] (56. P. Šmídl [-] ) , P. Bednář [-] (87. A. Brudna [-] ) , P. Papáček [-] (82. J. Motl [-] ) , L. Zoubek [-] , V. Světlík [-]

ŽK: 58. V. Koželuh , 59. P. Čipera , 75. J. Nešpor - 55. J. Motl , 61. M. Fillinger , 66. L. Zoubek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Špoták Rudolf - MAZÁN Jan, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.