0:2
(0:0)
53. A. Král
90. M. Strejček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota vydřela vítězství na Rapidu


Branky


53. A. Král , 90. M. Strejček (p.)
0

Domácí favoritovi zatápěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Na půdě plzeňského Rapidu zavítala v sobotní odpoledne sokolská Lhota, která přijela jako vždy s ambicemi vyhrát. Aktivní domácí ale od prvních vteřin ukazovali, že to dnes nebude na terénu který nenasvědčoval pohledným kombinacím lehké.

 

Po půlhodině hry přišla pro trenéra Klusku nepříjemnost v podobě nuceného střídání mladého Horníka, který přenechal místo na trávníku zkušenému Zelenkovi. Domácí se do poločasu mohli dostat do vedení, kdy střelu Lukáše Pavlíčka dokázal zneškodnit jistý Böhm v hostující brance. Ke konci poločasu zahrozila i Lhota, která se po sérii rychlých přihrávek dostala na dostřel Bekeho branky, ale nebezpečně vypadající střela skončila mimo tři tyče. 

Mladší Král rozhodl

Do druhého poločasu nastoupily oba mančafty bez změn v sestavách a honba za třemi body započala. V 53. minutě se poprvé rozvlnila síť. Lhota zahrávala rohový kop a Jakub Kohout poslal do vápna centr, který se po sérii odrazů dostal na zadní tyč, kde číhal Adam Král a utaženou střelou nedal přesouvajícímu se Bekemu sebemenší šanci. 

Rapid nechtěl nic vzdát a veškeré síly vrhl do útoku. Sám na brankáře šel například František Poláček, ale Böhm dokázal odehrát na rohový kop. V největší šanci se ale ocitl střelec Pavlíček, který z vápna napálil míč gólmanovi do hlavy, od které se míč odrazil opět mimo tři tyče.

V závěru utkání zaúřadoval faktor Strejček. Lhotský kanonýr byl faulován ve vápně a sám pokutový kop bezpečně proměnil. Lhota si tak po velkém boji odváží tři body z horké půdy Rapidu.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Včerejší výkon se podobal tomu proti Rozvadovu. Hráli jsme myslím si opravdu dobře, byli jsme asi i lepší. Bohužel nejsme produktivní a neproměňujeme naše šance, které si vypracujeme."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Na docela těžkém terénu to dnes bylo o bojovnosti a o soubojích. Byli jsme spíše šťastnější a soupeře jsme přetlačili, i když i Rapid měl nějaké šance, které ale nedokázal proměnit."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - J. Buček [-] , F. Polášek [-] , L. Pavlíček [-] , P. Nový [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , M. Morávek [-] , D. Tarhaj [-] (88. P. Filipčík [-] ) , T. Davídek [-] (73. M. Šimandl [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Šroubek [-] , J. Horník [-] (30. V. Zelenka [-] ) , P. Nový [-] (69. J. Záhrobský [-] ) , O. Král [-] - V. Fiala [-] , J. Hrdlička [-] (83. O. Kotrnoch [-] ) , Z. Černý [-] , A. Král [-] - M. Strejček [-] , J. Kohout [-] (67. M. Křížek [-] )

ŽK: 90. P. Beke - 52. Z. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: König Michal - HAVRÁNEK Martin, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.