3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro si v souboji nováčků vedlo lépe


Branky


0

Nýrsko v osmém kole podlehlo Baníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padaly branky

Okula přijela do Stříbra s tohou získat tři body, první minuty ale jasně patřily domácím hráčům. Nejdříve střílel nebezpečně někdejší hráč prvoligové Příbramy, Lukáš Pleško, ale gólman Moravec se proti této střele vyznamenal. Na hlavičku Luboše Zaorala ze sedmé minuty byl ale již krátký a Baník šel do vedení 1:0.

Vyrovnání na sebe ale nenechalo příliš dlouho čekat. Po akci Daniela Kotlana byl faulován Petr Výtisk a Tomáš György se z trestného kopu nemýlil a zamířil přesně mimo dosah mladého Dolejše. Poté ale opět začali hrát především domácí, kteří se dostali znovu do vedení. Po chybě v organizaci hostující obrany se po autovém vhazování dostal na dostřel Tomáš Bůžek a jeho střela skončila za zády gólmana Moravce. Vyrovnání měl na kopačce Kotlan, ale ke střele se nakonec vůbec nedostal.

To Tomáš Bůžek byl při chuti a jeho střelu pod břevno na poslední chvíli zneškodnil pozorný Moravec. Když se v poslední minutě první půle neprosadil Ondřej Pavlas se svou hlavičkou, šli hráči do kabin za stavu 2:1.

Kohut potvrdil tři body

Nýrsko ve druhém poločase na soupeře vlétlo a nemělo daleko k vyrovnání. Střelu Kalivody vytáhl gólman Dolejš na roh, po kterém se míč odrazil kVýtiskovi, který balón opřel pouze do boční sítě. 

Po hodině hry se ale ukázala genialita zkušeného Pleško, který nezištným centrem našel ve vápně úplně volného Kohuta, jenž se hlavou nemýlil a už to tak vypadá, že jinak než hlavou se trefovat nebude. 

O korigování stavu se ještě pokusil Tomáš Bureš, jehož střelu ale domácí obrana zastavila ještě před brankovou čárou. Domácí si tak po utkání, které se muselo divákům líbit, nechávají všechny body doma!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: "Konečně jsme podali dobrý výkon, když jsme měli utkání pod kontrolou a soupeře jsme kromě dvou situací do větších šancí nepustili. Výborný výkon podal stoper Ulč, kterého tedy nominujeme do sestavy kola."

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí hostů: "Nám se vůbec nevyvedl vstup do utkání, kdy jsme rychle inkasovali. Zápas se ale lámal na začátku druhé půle, kdy jsme neproměnili tutovku, kterou měl na svědomí Výtisk, a soupeř nám vzápětí odskočil na rozdíl dvou branek."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - L. Pleško [-] , D. Tůma [-] (81. K. Blažek [-] ) , T. Vejvoda [-] , T. Bůžek [-] , J. Korynta [-] (75. A. Mikulovský [-] ) , L. Ulč [-] , O. Pavlas [-] (64. J. Kertys [-] ) , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] , L. Zaoral [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. György [-] , V. Eliáš [-] , P. Výtisk [-] , M. Trefanec [-] (68. M. Škvarenina [-] ) , M. Brož [-] (77. T. Bureš [-] ) , M. Bastl [-] , K. Kalivoda ml. [-] , J. Lužný [-] , D. Kotlan [-] , D. Šnour [-]

ŽK: 89. O. Pavlas - 57. K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Žák Ondřej - LHOTÁK Luděk, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.