2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby prohrály s Přešticemi


Branky


0

Souboj dvou předních celků dopadl lépe pro Přeštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat

Oba týmy vstoupily do utkání velmi aktivně a skóre se mohlo měnit již po devíti minutách, kdy za vápnem napřáhl Dominik Raišl, který svou pumelici otřel o tyč a míč se kutálel po brankové čáře. Hráči domácího celku již začali slavit, ale kulatý nesmysl se zastavil o druhou tyč a dobíhající Jerome Cole nakonec pro obětavý zákrok jednoho z hostujících beků balón do sítě nedostal. To se mu povedlo až o dvě minuty později, kdy byl exotický útočník vysunut za obranu a Luby šly do vedení. To vydrželo až do 31. minuty, kdy centroval do vápna Jakub Bešta, Aleš Čížek přizvedl míč mimo dosah gólmana Bekeho a ke střele se dostal Jan Přibáň, který rozvlnil síť a vyrovnal. Pět minut nato vysunul Ivan Blahoudek vrátivšího se kanonýra Pavla Beštu, který uklidil míč po zemi k tyči a dokonal tím obrat.

Dva góly v rychlém sledu

Ve druhém poločase se hosté začali přizpůsobovat jednoduchému a bojovnému stylu fotbalu v podání domácích Lub a předvedená kopaná již nebyla tak pohledná. V 75. minutě se ale domácím povedl parádní protiútok, při kterém vysunul za obranu Jerome Cole Karla Švátoru, který vyrovnal na 2:2. O minutu později ale centroval do vápna Jakub Bešta, Ivan Blahoudek podržel míč před vápnem a prostrčil právě na nabíhajícího Jakuba Beštu, který Kalaše prostřelil na přední tyči a určil, že tři body se povezou zpět do Přeštic.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Opět jsme prohráli 3:2, ale musím říct, že nejspíše s jedním z adeptů na první místo. Ale upřímně nás to hodně mrzí, jelikož jsme věděli, že na body máme a sahali jsme po nich."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Nás probudil až gól Lub, po kterém jsme začali hrát pěkný kombinační fotbal a do poločasu jsme otočili. Druhá půle ale od nás nebyla dobrá, přizpůsobili jsme se soupeřovo hře. Takové zápasy musíme zvládat lépe."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , F. Sýkora [-] , K. Křížek [-] , M. Pivoňka [-] - J. Voráč [-] , J. Cole [-] , P. Čipera [-] , D. Raišl [-] (78. V. Turner [-] ) , V. Koželuh [-] - K. Švátora [-]

FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - S. Turek [-] , V. Lecjaks [-] , J. Duchek [-] - J. Gerstner [-] (78. L. Krs [-] ) , I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] , V. Krušina [-] - T. Přibáň [-] (89. V. Klokan [-] ) , P. Bešta [-] - J. Přibáň [-]

ŽK: 54. K. Švátora , 76. D. Raišl , 84. P. Čipera - 51. J. Schimmer , 66. J. Přibáň , 75. T. Přibáň . ČK: 91. A. Čížek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - LHOTÁK Luděk, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.