1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany prolomily sérii proher a mají první body


Branky


0

Hallelujah! Mladíci z Rokycan slaví první výhru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav po poločase

Rokycanská rezerva vsadila před sezónou na rapidní omlazení, které si vzalo svou daň v podobě šesti prohraných zápasů v řadě. Po souboji se silným Petřínem nebo Lhotou ale přišel Rapid, který se do své sestavy snaží rovněž hojně zařadit mladé hráče, a tak mohli diváci čekat dravý a rychlý fotbal z obou stran. 

 

Lépe ale do utkání vstoupili domácí hráči. Již v 8. minutě poslal do vápna míč z pravé strany Lukáš Pavliček a kapitán Miroslav Čupalka se nádherně pověsil do vzduchu a Rapid šel do vedení. To ovšem nevydrželo dlouho a po čtvrthodině se prosadili i hosté. Centr ze strany prošel na penaltový puntík až k Jakubovi Huňáčkovi, který krásně pod horní tyč s pomocí břevna pověsil míč do sítě a vyrovnal stav utkání. 

První rána kapitána

Iniciativu ve druhém poločase přebraly aktivní Rokycany a Rapid začaly tlačit na vlastní polovinu. Po ojedinělém útoku domácích se ale pískal pokutový kop, když byl ve vápně sražen Čupalka. Míč si vzal Lukáš Pavlíček a pokusil se o panenkovský dloubáček. Gólman Wohlmuth ale zůstal přikovaný na brankové čáře a pokus rapidského křídelníka lapil. 

To hosty nakoplo ještě více a v 67. minutě přišel rozhodující moment utkání. Míč si vzal ke kopačce kapitán Václav Tobrman, probil se přes čtveřici protihráčů a chladnokrevně prokázal své zkušenosti a vystřelil Rokycanům jejich první výhru v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Náš dnešní výkon byl katastrofální. Vůbec nic jsme nepředvedli a Rokycany, které doposavad nevyhrály, byly běhavější, důraznější.. My jsme hráli pouze prvních dvacet minut, poté byl soupeř lepší. Vrcholem bylo naše neproměnění pokutového kopu."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Proti Rapidu se nám dlouhodobě nedařilo, ale klukům jsem před zápasem říkal, že pokud budou plnit taktické pokyny, tak dnes můžeme vyhrát, což se nám dnes povedlo i díky Martinovi Wohlmuthovi, který lapil penaltu."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Polášek [-] , L. Pavlíček [-] (80. D. Tarhaj [-] ) , M. Šimandl [-] (46. P. Filipčík [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (60. P. Kovářík [-] ) , M. Morávek [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] (80. M. Blecha [-] ) , J. Šafár [-] , J. Kořínek [-] (65. O. Havlíček [-] ) , J. Huňáček [-] , J. Lev [-] , V. Tobrman [-] , J. Sefzig [-] (51. L. Kouřil [-] ) , J. Planeta [-] , M. Trnka [-] , T. Kroc [-] (46. J. Řapek [-] )

ŽK: 65. M. Morávek , 68. L. Pavlíček - 47. J. Šafár , 49. J. Lev , 60. J. Kořínek , 80. P. Pfeifer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mazanec Marek - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.