3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro po penaltách porazilo Holýšov


Branky


0

Šesté kolo nabídlo i duel Stříbra proti Holýšovu, které po devadesáti minutách vítěze neurčilo. Na řadu tak musely přijít penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Stříbro se jako nováček soutěže zatím v krajském přeboru rozhodně neztratilo. S devíti body okupovalo horní příčky tabulky, které jsou pro bývalé hráče 1.A třídy cílem pro tuto sezónu. Se snahou překazit relativně úspěšný začátek nového ročníku přijel do Stříbra celek Holýšova, který se ale pro tento duel musel obejít bez několika stabilních hráčů základní sestavy. I tento fakt se možná odrazil na hře v první čtvrtině zápasu, do které lépe vstoupil domácí mančaft a rychle si vybudoval slibné vedení 2:0. Již v osmnácté minutě využil lehkého zmatku a nedůrazu v holýšovské defenzivě Tomáš Bůžek, který otevřel skóre utkání. Na jeho branku navázal o pár minut později Ondřej Pavlas, který si našel centr od rohového praporku a přesnou hlavičkou zvýšil již na rozdíl dvou branek. Kdekdo si možná v tu chvíli vzpoměnl na hattrick zmíněného středopolaře v minulém kole, ale ve 28. minutě přišlel takový jedinec na jiné myšlenky. Po rohovém kopu byl totiž nejdůraznější Roman Šimka a jeho hlavička skončila v Dolejšově síti.

Brzké vyrovnání

Do druhého poločasu naskočil Jan Valachovič na straně Holýšova a po čtyřech minutách se mohl radovat z vyrovnácí branky. Roman Baxa si vzal míč před pokutovým územím a ze dvaceti metrů pořádně prověřil Luboše Dolejše, který vyrazil do míst, kam nejrychleji doběhl právě čerstvý Valachovič, který poslal míč do odkryté branky. Stříbru se herně ve druhé půli moc nedařilo, hosté z Holýšova naopak zazdili několik slibných šancí, jako například tu z kopačky Petra Jeniše, který svou střelu ale nedokázal nasměrovat za záda mladého gólmana Dolejše. Když v posledních minutách nevyužil ojedinělou gólovou šanci ani domácí celek, šlo se do penaltové loterie, ve které Holýšov nedokázal prolomit své prokletí a znovu prohrál závod o bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: "Šli jsme rychle do vedení, prvních dvacet minut jsme byli lepší než soupeř a vedli jsme 2:0. Potom ale soupeř snížil a naše hra byla strašná, vůbec se nám nedařilo."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, ale to nás neomlouvá, jelikož jsme hlavně prohospodařili začátek utkání, kdy jsme po vlastních chybách prohrávali 2:0. Druhý poločas jsme se ale zlepšili a utkání šlo do penaltového rozstřelu. Penalty klasika.."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Vejvoda [-] (77. J. Kertys [-] ) , T. Bůžek [-] , J. Petrlák [-] , J. Korynta [-] , L. Ulč [-] , J. Eliáš [-] (67. D. Tůma [-] ) , O. Pavlas [-] (82. A. Mikulovský [-] ) , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] , L. Zaoral [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - R. Baxa [-] , D. Zavadil [-] , T. Zelený [-] , P. Jeniš [-] , P. Trhlík [-] , R. Šimka [-] , M. Šobr [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] (33. V. Mour [-] ) , R. Kraus [-] (46. J. Valachovič [-] )

ŽK: 58. T. Vejvoda , 67. A. Kohut - 33. M. Černohorský , 69. V. Mour .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Petrželka František - MAZÁN Jan, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.