Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížek vystřílel Rozvadovu tři body


Branky


0

Rozvadov zachránil sedm minut před koncem výtečný Čížek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné góly

Luby přijely do Rozvadova v roli největšího překvapení dosavadního průběhu sezóny. Se třinácti body se držely na děleném prvním místě a na hranice jely potvrdit svou dosavadní formu. Pomoct jim k tomu ale nemohl zraněný kapitán Vejskal, který si minulé kolo ošklivě pohmoždil rameno. Rozvadovští ale také nejsou žádní nezdárci, však minulou sezónu bojovali doslova do posledních minut o titul, který jim nakonec jen těsně utekl mezi prsty.

Do utkání ale aktivněji vstoupili hosté. Již v osmé minutě přiťukl ve středu pole míč proti noze Pavlu Čiperovi Jan Voráč a rázný lubský středopolař z první uklidil míč za záda Tomáše Makrlíka, jenž si sice na ránu z pětadvaceti metrů sáhl, ale vytěsnit ji nedokázal. Odpověď přišla ve 29. minutě, kdy se po rychlém protiútoku ve vápně prosadil Lukáš Čížek a poprvé, ale ne naposledy, pokořil Jana Kalaše.

Jeho druhý zásah přišel ještě do poločasu. Tomáš Landrgott doběhl zdánlivě ztracený míč, který převzal Pavel Kaše a nadýchaným centrem našel hlavu Lukáše Čížka, který se nemýlil. Obrat byl dokonán.

Podivná červená karta zhatila šance na tlak

Luby se ale ani přes nepříznivé skóre nevzdaly a odměnou jim bylo vyrovnání ze 62. minuty. Dominik Raišl rozehrál ze středu pole do křídla na Jerome Colea, jenž si potáhl míč k vápnu a nezištnou přihrávkou našel na penaltovém puntíku Karla Švátoru, jenž zamířil přesně.

V 70. minutě ale přišel pro hosty šok. Po nevinně vypadající situaci u středového kruhu odpískal sudí Maroušek faul lubskému Čiperovi a po druhé žluté kartě ho poslal do sprch. Pro Luby byla tato nepochopitelná situace natolik zarážející, že se z ní po zbytek utkání nedokázaly vypořádat a v 83. minutě dovolily rozvadovskému Čížkovi vstřelit jeho třetí gól v utkání, který znamenal tři body pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Náš výkon byl dobrý, fotbal to byl pěkný a rušilo ho jen špatné počasí, když pršelo. O naší prohře rozhodlo to, že jsme neuhlídali Lukáše Čížka, který nám dal tři laciné góly, ale také nesmyslná červená karta pro Pavla Čiperu."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Čížek [-] , T. Landrgott [-] (77. F. Janda [-] ) , J. Žemlička [-] , M. Slowik [-] (90. T. Hutta [-] ) , M. Skopový [-] , P. Kaše [-] , M. Bronec [-] , T. Kabourek [-] , J. Viterna [-] , D. Gabčo [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] (86. M. Hora [-] ) , F. Sýkora [-] , M. Pivoňka [-] , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] , J. Cole [-] , P. Čipera [-] , D. Raišl [-] , V. Koželuh [-] - K. Švátora [-]

ŽK: 33. J. Viterna , 85. J. Žemlička , 86. T. Kabourek - 21. P. Čipera . ČK: 70. P. Čipera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - KÖNIG Michal, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.