J. Cole 73.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby se drží na špici, po boji porazily Zruč


Branky


73. J. Cole
0

Senzační tažení Lub pokračuje, tentorktá velkou formu odnesla Zruč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krev a pot

Luby jsou společně právě se Zručí prozatím největším překvapením sezóny. Oba týmy, které minulou sezónu hrály o záchranu, jsou nově na vítězné vlně a body se hromadí. I proto se na utkání sešlo solidních 170 diváků, na které ještě později přijde řeč. 

 

Od prvních minut ale byla jedna věc jistá. Bude to boj. Obě mužstva vykazovala vysoké naszaní na samé hranici pravidel a mnohdy i za ní. Sudí Bogdan tvrdou hru často pouštěl, ale i tak za celý zápas rozdal deset žlutých karet. Hned v desáté minutě odnesl jeden ostrý zákrok hostující kapitán Roman Karpíšek zlomeným prstem na noze, ale po krátkém ošetření v utkání pokračoval. Moc fotbalových momentů tedy viděno nebylo, ale domácí diváci si i tak přišli na své a nechali své emoce zapojit do utkání v podobě peprných slov nejen na adresu rozhodčího Bogdana a hráčů Zruče, ale především na vlastní hráče, což utkání dodalo ještě větší náboj (jakoby ho i tak nebylo dost).

Rozhodl jediný gól

Zkraje druhé půle se událo i jedno zranění na domácí straně. Martin Vejskal byl sražen k zemi a velmi tvrdě dopadl na rameno a gesto znělo jasně - musí se střídat. V tuto chvíli je již diagnóza jasná, lubský stoper má těžce pohmožděné rameno a minimálně příští týden proti Rozvadovu bude chybět. Pokračování tvrdé hry mělo za následek vyloučení zručského Pechmana po druhé žluté kartě v 63. minutě. O deset minut později se udál nejdůležitější a zároveň nejfotbalovější moment utkání, tedy gól. Karel Švátora přesprintoval z míčem u nohy půlku hřiště a předložil míč před branku Jerome Coleovi, který otevřel a zároveň uzavřel skóre utkání. O tři minuty později mohlo být sice vyrovnáno, ale Marek Pivoňka v roli posledního hráče stáhl metr před vápnem k zemi unikajícího zručského hráče a po taktické červené kartě se poroučel do sprch, ve kterých se následně dozvěděl o tom, že Luby své vedení dokázaly udržet a berou tři body!



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Dnes to byl oboustranně velký boj, hodně ostrých faulů, na což jsme doplatili zraněním stopera Vejskala. Dnes ale rozhodl jediný gól, který jsme naštěstí dali po pěkné akci my a bereme tři body. Fanouškům se asi moc fotbal nelíbil."

TJ Zruč
Tomáš Zajíček, vedoucí hostů: "Fotbal to byl bez šancí, hodně soubojů faulů, žlutých karet a bohužel i zranění na obou stranách. Luby hrály hodně tvrdě a my jsme se jim v tom postupně vyrovnali. Bylo to hodně urputný, velký sado maso."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] (54. J. Nešpor [-] ) , M. Pivoňka [-] , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] , J. Cole [-] , P. Čipera [-] , D. Raišl [-] , V. Koželuh [-] - K. Švátora [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Karpíšek [-] , D. Král [-] , M. Polák [-] - J. Lauko [-] , P. Hucl [-] , O. Mašek [-] (74. L. Husník [-] ) , J. Mastný [-] (28. T. Valenta [-] ) , T. Jelínek [-] (59. V. Pavel [-] ) - M. Pechman [-] , R. Haidlmayer [-]

ŽK: 13. M. Pivoňka , 21. K. Křížek , 27. J. Cole , 34. P. Čipera , 61. D. Raišl - 23. O. Mašek , 33. T. Jelínek , 61. M. Pechman . ČK: 76. M. Pivoňka - 63. M. Pechman .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - VOCELKA Milan, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.