0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice braly v pátém kole tři body


Branky


54. P. Javorský (p.) , 84. M. Buršík
0

Benfika vyloupila Nýrsko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké šance neproměněny

Hráči Nýrska jako by v prvních okamžicích zápasů byli ještě v šatně. Po chybném odkopu se již v první minutě před brankou dostal ke střele Marek Falout, ale svojí bombou nastřelil pouze břevno. Akce pokračovala a Dominik Lešek našel svým centrem hlavu Tomáše Sovy, který ale netrefil branku vůbec. Domácí se snažili odpovědět šancí Györgyho, kterého ale do zakončení nakonec hostující obrana vůbec nepustila. A tak nadále dominovala Benfika. A nebyl to gólman Moravec, ale branková konstrukce za ním, která několikrát zachránila Nýrsko od inkasování. Když už se míč dostal do nýrské sítě, tak se skóre neměnilo díky ofsajdovému postavení. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu 0:0, za který mohli být domácí vděční, převaha Domažlic totiž byla více než zřetelná.

Dvě branky a tři body

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Domažličtí hráči byli velmi aktivní a jejich presink se vyplatil v 53. minutě. Zdeněk Štěpán ukradl míč Miroslavu Bastlovi, který ve vápně zatáhl za záchranou brzdu a sudí Černý odpískal pokutový kop. K němu se postavil kapitán Javorský, který s přehledem proměnil a dostal svůj tým do vedení 1:0. Nýrsko se sice snažilo tlačit se do vápna soupeře, hosté ho ale nepouštěli do zakončení- V 83. minutě přišla kýžená pojistka. Martin Buršík vypíchl míč jednomu z domácích beků a svou individuální akci zakončil brankou, která znamenala vedení 2:0, a tedy i tři body pro Domažlice.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí domácích: "Vítězství hostujícího mužstva je zasloužené, domažličtí hráči předvedli sympatický výkon, na který jsme nedokázali řádně odpovědět a zaslouženě jsme prohráli."

TJ Jiskra Domažlice B
Antonín Vlček, asistent trenéra: "V prvním poločase byly šance na obou stranách, my jsme trefovali brankovou konstrukci hlavně, ale celkově byla hra vyrovnaná. Ve druhém poločase ale začali hostů postupně docházet síly, čehož jsme využili a dvě šance jsme proměnili."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Rubáš [-] (67. D. Kotlan [-] ) , M. Trefanec [-] (88. V. Eliáš [-] ) , M. Bastl [-] (84. D. Vávra [-] ) , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Lužný [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , T. Valenta [-] (58. F. Kolář [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
J. Švihořík [-] - M. Hojda [-] , J. Kubr [-] (78. T. Lešek [-] ) , P. Javorský [-] , D. Lešek [-] (87. L. Bláha [-] ) , Z. Štěpán [-] , L. Waldmann [-] (80. P. Kadlec [-] ) , M. Falout [-] , M. Buršík [-] (78. J. Korelus [-] ) , T. Korelus [-] , T. Sova [-]

ŽK: 53. M. Bastl - 45. P. Javorský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Černý Tomáš - BURDA Miloš, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.