0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Petřína s Přešticemi bez branek


Branky


0

Ani jeden gól nebyl k vidění v sobotních plzeňských zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pfleger čaroval

Šlágr kola. Tak označovala většina fanoušků tento zápas. A důvod k tomu samozřejmě byl, vždyť Petřín do krajského přeboru přišel z Divize, Přeštice zase minulou sezónu hrály v kraji o titul a podobnými ambicemi se obklopovaly i letos. 

 

 

Ve velkém vedru, které na území Plzně panovalo celý sobotní den, se na utkání přišlo podívat na 130 diváků, kteří se ovšem v prvním poločase gólů nedočkali. V největší šanci se objevil po půlhodině hry Tadeáš Přibáň, který hlavičkoval na malém vápně, Tomáš Pfleger ale vytasil zákrok z kategorie k neuvěřeníhodných a míč směřující do pravé šibenice vyrazil mimo tři tyče. Gólman petřinského mančaftu vytáhl v první půli ještě jeden výborný zákrok, když si poradil s nepříjemnou střelou Ivana Blahoudka. 

V duchu fairplay

S tím, jak se rafičky hodin blížily k okamžiku, který je označován jako poledne, tak se i slunce posouvalo oblohou až přímo nad hřiště, na kterém se dvaadvacet hráčů snažilo vstřelit gól a zajistit si tím tři body. Povedlo se to ale jen petřínským, kterým ovšem branka pro předchozí ofsajdové postavení nebyla uznána. Jinak se ale na hřišti než momenty fotbalové spíše objevovaly momenty férové hry. V 60. minutě přeštický Václav Lecjaks přiznal rohový kop proti svému týmu a vysloužil si uznání soupeře, který podobnou situaci oplatil o pár minut později při otočeném autovém vhazování. To ale bylo vše, co mohl sobotní fotbal nabídnout. O vítězi tak rozhodly až pokutové kopy, při kterých se hosté nemýlili ani jednou a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Výkon nebyl úplně špatný, první poločas byl vyrovnaný, ve druhém poločase jsme měli převahu, ale gól jsme nedali. S čím jsme ale nespokojeni, tak to je fakt, že jsme v penaltách nevybojovali druhý bod."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Dnes jsme si na Petříně užili krásný hřiště, fotbal byl kvalitní, ve druhé půli ale již opadlo trochu tempo, zřejmě z důvodu počasí, ale z naší strany panuje spokojenost."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - V. Lisý [-] , P. Šmídl [-] (76. J. Hartl [-] ) , L. Chocholatý [-] (64. M. Trojovský [-] ) , J. Motl [-] (60. A. Brudna [-] ) , M. Vohrna [-] , J. Levý [-] , P. Bendl [-] (60. Z. Šimáně [-] ) , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] , L. Zoubek [-]

FK ROBSTAV
V. Mareček [-] - V. Uzlík [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - I. Blahoudek [-] , J. Gerstner [-] - T. Přibáň [-] - J. Přibáň [-] (87. Š. Baranec [-] ) , V. Krušina [-] , J. Bešta [-]

ŽK: 24. P. Papáček - 36. J. Duchek , 53. T. Přibáň , 85. V. Lecjaks .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.