Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

9.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

10.0

Zruč se drží na bodové vlně


Branky


90. R. Klekner (vl.) - 68. J. Harmady (p.)
0

Nepříliš pohledný fotbal byl k vidění mezi Zručí a Rapidem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda a šeď

Zruč se pod novým trenérem Homolou výsledkově oproti konci minulé sezóny zvedla, herně se ale zatím stále spíše hledá. To mužstvo Rapidu, které vede zkušený trenér Mysliveček, je dlouhodobě naladěno na jednoznačnou vlnu, ale výsledky nepřichází. 

 

Tento zápas tak nabídl velmi podrůměrný fotbal z obou stran. Ani jeden z týmů si nebyl schopen za celý první poločas vytvořit jedinou kloudnou střeleckou příležitost a veškeré útoky byly zastavovány ještě předtím, než vlastně stihli začít. Rapid totiž vsadil na vysoký presink, který měl za důsledek časté ztráty míče, které ale hostům nepomáhali ani k náznakům šancí. První poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

Vlastní gól v závěru

Nezáživný fotbal pokračoval i v druhé půli. Na stovku přihlížejících diváků vyvedl z polospánku až moment ze 38. minuty, kdy ve vápně při hodně zvláštní situaci odpískal nedovolený zákrok gólmanu Klikovi zkušený sudí Šimek a hosté získali výhodu penalty, kterou bezpečně proměnil Jan Harmady. Zruč se sice poté nadechovala k tlaku, který byl ale spíše jen platonický. A tak se Rapid potopil sám. V poslední minutě přišlo nedorozumění v obraně hostů a centr do vápna si do vlastní sítě srazil v posledních vteřinách utkání Roman Klekner. Utkání tak dospělo k penaltovému rozstřelu, ve kterých byli po několika neúspěšných pokusech hostů, kteří pálili především do tyčí, šťastnější hráči Zruče, kteří uzmuli bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Václav Klik, gólman domácích: "První půle byla vyrovnaná. Rapid sice byl aktivní, napadal, ale nevytvořil si jedinou šanci, byl to spíše fotbal po vápna. Ve druhé půli si sudí vymyslel penaltu a my jsme prohrávali. Poté jsme museli ještě více zabrat a v 90. minutě si soupeř vstřelil vlastní gól po další sporný situaci."

SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér hostů: "Dnes jsme předvedli katastrofální závěr, jako asi vždy, a v poslední minutě jsme si dali vlastní gól. Celý zápas vypadal na 0:0, ale my jsme dali gól z penalty a nakonec i smolně vyrovnali. Podle průběhu sice remíza spravedlivá, ale je strašná škoda, že jsme to nedokopali do vítězného konce."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - BOGDAN Gabriel, SVATÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.