Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 14:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si lehce poradila s Nýrskem


Branky


0

Pět branek nasázeli hráči Sokola do sítě nýrského gólmana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat skóre

Nýrsko řešilo před zápasem velké personální problémy, kdy se trenéru Kalivodovi rozpadla obranná linie, kterou musel mladý kouč lepit na poslední chvíli. 

 

K prvnímu ohrožení branky se v 15. minutě dostali přecejen hosté. Po autovém vhazování prostrčil Tomáš György míč na mladíka Vávru, který si s nabídnutou příležitostí mazácky poradil a zblízka prostřelil Böhma po zemi. Od té chvíle jakoby ale nýrským hráčům skončilo vízo pro vstup na soupeřovo polovinu a domácí začali šlapat na plyn. Ve 29. minutě se otáčky motoru vytočily na maximum a přišlo zasloužené vyrovnání, když si Matěj Strejček našel ve vápně centr Adama Krále a hlavou srovnal na 1:1. A ten samý hráč dokonal ve 39. minutě obrat. Lhotský bijec si naběhl za obranu na vysoký míč, přehlavičkoval vyběhnutého gólmana Moravce a z první poslal míč obloučkem přesně pod břevno hostující branky.

Branky padaly i ve druhé půli

Do druhého poločasu vstoupili domácí mnohem lépe, než do půle první, a odměnou jim byla branka z 55. minuty. Jiří Hucl našel z levého křídla přízemním centrem ve vápně Zbyňka Černého, který nepříliš tvrdou střelou překonal Moravce potřetí. A netrvalo to ani dvě minuty a radost na lavičce domácích se opakovala. Tentokrát se Lhotě vyplatil vysoký presink, po kterém pálil doprostřed branky Jiří Scheinherr a gólman Moravec tuto situaci hrubě podcenil a míč mu proklouzl pod rukama až do sítě. Poslední výstřel si nechal v zásobě Matěj Strejček na 63. minutu, kde byl sražen k zemi při otočce ve vápně a následnou penaltu sám proměnil tvrdou střelou k pravé tyči. Zbytek zápasu byl již jen v duchu exhibice, při které se zápas jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Dnes jsme začali trošku hůř, dostali jsme zbytečný gól. Jak ale poté plynul čas, tak jsme byli lepší a lepší a postupně přicházely i góly, kterých mohlo být i víc, kdyby jsme své šance efektivněji proměňovali."

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí hostů: "Dnešní utkání ve Lhotě se nám hrubě nepovedlo. Šli jsme sice do vedení, ale poté jsme již nedokázali ohrozit lhotskou branku a soupeř lehce došel za vítězstvím, které v závěru takticky kontroloval."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] (72. F. Peroutka [-] ) , V. Zelenka [-] , J. Hucl [-] , O. Král [-] - V. Fiala [-] (82. J. Horník [-] ) , A. Král [-] (85. J. Záhrobský [-] ) , Z. Černý [-] , J. Scheinherr [-] (64. J. Hrdlička [-] ) - M. Strejček [-] , J. Kohout [-] (76. L. Čejka [-] )

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Rubáš [-] (79. M. Škvarenina [-] ) , M. Trefanec [-] , M. Bastl [-] , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , D. Vávra [-] (60. K. Kalivoda st. [-] ) , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , T. Valenta [-]

ŽK: 73. J. Kohout , 89. F. Peroutka - 83. K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Kříž Lukáš - LHOTÁK Luděk, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.