Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov doma porazil Nýrsko


Branky


0

Domácí si tak užívají první výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři pěkné branky

Pro zatím stoprocentní Nýrsko začalo utkání na hřišti Chotíkova velmi dobře. Již po sedmi minutách dostali hosté po faulu na Rubáše výhodu volného přímého kopu z velmi zajímavé pozice, kterou tečovanou střelou využil Karel Kalivoda a poslal Nýrsko do vedení. Poté se zaskvěl i okulský gólman Moravec, který vytáhl vynikající zákrok proti střele Petra Kučery, nové chotíkovské akvizici. Ve 20. minutě se ale již dokázali chotíkovští prosadit. Mladší z bratrů Míků, David, si navedl míč z levého křídla do středu a úžasnou střelou, podobnou té, jako vyslal onehdá Tomáš Rosický na branku USA na MS 2006, vyrovnal stav utkání na 1:1. Domácí středopolař chytl slinu a o tři minuty později mohl Moravec lovit míč ze sítě po jeho další povedené střele ze 20 metrů, která skončila u pravé tyče Nýrské branky. Ve 28. minutě bylo opět vyrovnáno. Po nákopu za obranu neudržel na svých zádech mladík Vlk nýrského Trefance, který následně obehrál i gólmana Bejdáka a poslal oba týmy do šaten za stavu 2:2. O vyvrácení tohoto tvrzení se pět minut před koncem ještě pokusil Petr Výtisk, jehož střelu ale domácí obrana vykopla z brankové čáry.

Forman rozhodl

Druhý poločas začal stejně aktivně, jako ten první končil, ale hlavička Zajíčka skončila mimo tři tyče. Poté se odehrál rozhodující moment utkání. Tomáš Kučera odcentroval a Adam Forman hlavou trknul míč do sítě, čímž poslal domácí do vedení 3:2. Pojistku za vítězstvím mohl přidat aktivní Kučera, který dostal míč do sítě, gól ale pro předchozí ofsajdové postavení nemohl být uznán. Velká šance Petra Výtiska na vyrovnání poté skončila pouze rohovým kopem, který si domácí obrana v pohodě uhlídala podobně jako zbytek zápasu, po kterém zůstaly tři body v Chotíkovu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Na první domácí zápas jsme se těšili, připravovali se, ale trochu nás zklamala návštěva, kdy se na nás přišlo podívat pouze třicet lidí. K pohodě nám nepomáhalo ani sluníčko, ve kterém rychle ubývaly síly, ale nakonec jsme to zvládli."

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí hostů: "My jsme utkání začali velmi dobře a vedli jsme 1:0. Poté se ale dvakrát krásně prosadil David Míka a my jsme odpověděli trefou Matěje Trefance po domácí chybě. Ve druhém poločase rozhodl Forman a do konce utkání domácí mužstvo kontrolovalo hru a snaha našich hráčů vyrovnání nepřinesla."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - T. Zajíček [-] , D. Vacek [-] (75. K. Rozboud [-] ) , J. Vlk [-] , J. Pechler [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-] , M. Matas [-] (85. J. Šulan [-] ) , P. Kučera [-] (90. M. Vojáček [-] ) , A. Forman [-] , J. Fikar [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Rubáš [-] (68. D. Vávra [-] ) , F. Kolář [-] (57. V. Eliáš [-] ) , J. Lužný [-] , M. Trefanec [-] (83. M. Škvarenina [-] ) , M. Bastl [-] , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-]

ŽK: 87. T. Zajíček - 43. I. György .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LEGO Jan - ŽÁK Ondřej, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.