1:3
(0:1)
24. V. Fiala
53. J. Hrdlička (p.)
59. J. Hrdlička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:15

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota přemohla ve šlágru kola Přeštice


Branky


77. V. Lecjaks - 24. V. Fiala , 53. J. Hrdlička (p.) , 59. J. Hrdlička (p.)
0

Šlágr kola se odehrál mezi Lhotou a Přešticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota ve vedení

Přeštice stále nemohou nastupovat z důvodu rekonstrukce na svém hřišti, a tak se oba celky potkaly v Předenicích, které se staly dočasným azylem klubu, který minulou sezónu bojoval o titul do posledních minut. Letos to ale zatím na podobnou podívanou nevypadá, obměněný kádr ztrácí body a zatím hledá svou pravou tvář z minulé sezóny.

 

To se potvrdilo již v 15. minutě, kdy proklouzl Matěj Strejček domácí obranou jako nůž máslem a ke gólu chybělo jen přesnější zakončení. To předvedl ve 24. minutě Vladislav Fiala, který ukořistil nepřesný výkop gólmana Schimmera, kterého krásným lobem pokořil a poslal Lhotu do vedení. To se do konce poločasu mohlo ještě znásobit, ale šance Zbyňka Černého ani Jakuba Kohouta brankou neskončily.

Dvě penalty

Přeštice se neprobraly ani ve druhém poločase a Lhota začala řádit a hlavními postavami bylo duo Strejček - Hrdlička. Nejdříve se dostal sokolský sniper ve vápně k balónu, kde byl při snaze o otočku podražen a sudí Maroušek odpískal první penaltu utkání. K té se postavil Jiří Hrdlička a mazácky proměnil. O šest minut později znovu motal hlavy ve vápně Matěj Strejček a znovu to skončilo penaltou, kterou opět proměnil kapitán Hrdlička a Lhota v tu chvíli vedla 0:3. Branka útěchy přišla pro domácí až v 77. minutě, ale byla to branka z kategorie nádherných. Obránce Václav Lecjaks vyvezl míč na poolovinu soupeře a střelou ze 25 metrů rozvlnil síť za bezmocným Lukášem Böhmem.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Prach a bída. Po zápase v Rozvadově jsem si myslel, že jsme se poučili, ale to jsem se asi mýlil. Tento zápas prakticky přesně kopíroval náš první zápas proti Zruči. Soupeř nás předčil v bojovnosti, jednoduchosti a zaslouženě vyhrál. Náš nejlepší hráč? To byl Sýkora s Marečkem, ti jediní totiž nehráli ani minutu, tak nemohli ani nic zkazit."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Dnes to byl pro nás velmi těžký zápas. O síle Přeštic jsme věděli a celý týden jsme se na ně poctivě připravovali, což se vyplatilo a my jsme po zásluze vyhráli. Několik šancí jsme ještě zahodili."



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - V. Uzlík [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] (65. J. Přibáň [-] ) , V. Lecjaks [-] - J. Gerstner [-] , I. Blahoudek [-] - T. Přibáň [-] , Š. Baranec [-] (45. J. Bešta [-] ) - V. Krušina [-] , L. Krs [-] (26. M. Zdeněk [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] , F. Peroutka [-] (75. J. Scheinherr [-] ) , J. Hucl [-] , O. Král [-] - V. Fiala [-] (68. V. Zelenka [-] ) , J. Hrdlička [-] , Z. Černý [-] , A. Král [-] - M. Strejček [-] , J. Kohout [-] (84. L. Čejka [-] )

Počet diváků: 130. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - BURDA Miloš, ČERNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.