3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko v rámci druhého kola přejelo Holýšov


Branky


0

Nováček z Nýrska si připsal další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha pro hosty

Nýrsko chtělo potvrdit zisk tří bodů ve Vejprnicích i ve svém prvním domácím zápase v krajském přeboru proti Holýšovu. Ten si přijel do Nýrska pro svou první výhru, když v prvním kole pouze remízoval s Chotíkovem, kterému následně podlehl na penalty.

 

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a po deseti minutách mohli jít do vedení, střela z kopačky Jana Valachoviče skončila ale pouze na tyči. Otřepané klišé nedáš, dostaneš o sobě dalo vědět chvilku potom. Petr Výtisk prošel přes celé hřiště až do vápna Holýšova, kde předložil míč Tomášovi Györgymu, který se do odkrsté sítě trefil lehce. Ve 22. minutě mohl tentýž hráč přidat i druhou branku, v samostatném úniku ho ale zezadu srazil Václav Kaas, který byl za tento faul sudím Königem vyloučen. To dodalo výborně hrajícím hráčům Nýrska energii a ve 26. minutě přišla druhá branka. Ivo György nahrál Rubášovi, který přiťukl na Výtiska, který zvyšil na 2:0. Aby toho nebylo pro hosty málo, přišla do poločasu ještě jedna rána. Ivo György vyzval k zakončení opět Petra Výtiska, který se nemýlil ani podruhé v utkání.

Pouze korigování skóre

Holýšov se přecijen ve druhém poločase zlepšil. Hned zkraje druhé půle mohl snížit Levička, který ale hlavou po centru Černohorského vysoko minul. V 62. minutě fauloval nýrský Eliáš ve vápně Vojtěcha Moura a s nařízenou penaltou si bezpečně poradil Miroslav Černohorský. Ani branka naděje ale hosty pořádně nenakopla, domácí obrana bezpečně odolávala hostujícím útokům, které i z důvodu oslabení nebyly tak silné. Okula si tak připsala další tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí domácích: "K prvnímu domácímu utkání v soutěži jsme nastoupili s odhodláním potvrdit tři body z Vejprnic. Hra musela přihlížející diváky bavit a již do poločasu jsme vedli 3:0. Ve druhé půli jsme poctivě bránili a zaslouženě jsme zvítězili."




Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Rubáš [-] , M. Brož [-] (13. V. Eliáš [-] ) , J. Lužný [-] , M. Trefanec [-] (86. T. Bureš [-] ) , M. Bastl [-] , I. György [-] (80. D. Vávra [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - R. Šimka [-] , R. Kraus [-] (60. T. Zelený [-] ) , K. Staněk [-] (46. R. Baxa [-] ) , V. Mour [-] , J. Valachovič [-] , P. Trhlík [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , M. Šobr [-] (46. D. Zavadil [-] ) , T. Levička [-] (56. T. Vítek [-] )

ŽK: 30. V. Eliáš , 53. M. Bastl , 90. T. Rubáš - 33. K. Staněk . ČK: 22. V. Kaas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: König Michal - LHOTÁK Luděk, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.