1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov po zlepšeném výkonu podlehl Lhotě


Branky


0

Velmi zajímavý pohled nabídlo střetnutí dvou klbů, od kterých se čeká pohyb v horních patrech tabulky - Lhoty a Chotíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkná branka rozhodla

Duel domácí Lhoty a hostů z Chotíkova byl zajímavý hlavně z pozice trenérů. Kdežto domácí trénuje Jaroslav Kluska, kterému v Chotíkova prošlapává kopačky jeho syn Jaroslav, hosty do sokolské arény přivedl Petr Nykles, tedy bývalý kouč právě Lhoty.

Ta do utkání vlétla pěkně z ostra a po pár minutách mohla jít do vedení, proti Scheinherrově akci ale zakročila pozorná domácí obrana. Poté se osmělili i hosté, projektil Bronislava Buchty ale nemířil mezi tři tyče. Na první trefu se čekalo až do 35. minuty. Po nepovedeném přímém kopu Chotíkova se dostala Lhota do rychlého kontru. Míč se dostal v okamžiku na pravé křídlo, odkud ho Adam Král vrátil na střed hřiště, kde ho Jiří Hrdlička prostrčil na Vladislava Fialu do leva, jenž si počkal na náběh Františka Peroutka, který špičkou kopačky propálil padajícího Bejdáka v brance. Vyrovnání mohli přijít ještě do pauzy, ale sólo Martina Matasa zneškodnil Lukáš Böhm.

Neproměněná penalta zhatila šance na body

Průběh druhého poločasu byl o poznání jiný. Domácí sokolové zvolnili a tempo hry začali diktovat hosté. Ti se dostali také k další krásné střele z dálky, kdy se do balónu třicet metrů od brány opřel znovu Bronislav Buchta, ovšem kulatý nesmysl skončil na břevnu lhotské branky. V 70. minutě přišla ještě loženější šance. Po vysokém míči do vápna zahrál jeden z domácích obránců rukou a sudí Bína odpískal pokutový kop. K němu se postavil sebevědomě Petr Kučera, který ovšem zamířil doprostřed branky, kde zasáhl reflexině nohama Lukáš Böhm a vyrovnání se tak nekonalo. Pojistit výhru nakonec mohl ještě Matěj Strejček, jehož hlavička ale skončila na výborném Bejdákovi, který zkraje sezóny chytl úžasnou formu, podobně jako jemu čelící útočník, který se po devadesáti minutách mohl radovat ze třech bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "První půle z naší strany nebyla vůbec špatná a dostali jsme se do vedení. Ve druhé půli jsme se ale zhoršili a Chotíkov nás dokázal zatlačit. My jsme ale přežili i penaltu a máme další tři body."

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Na Lhotu jsme se připravili opravdu poctivě a podali jsme určitě mnohem lepší výkon než v Holýšově, kde jsme ale i přes to, že jsme byli horším týmem, brali body. Tady to tak nebylo. My jsme určitě horším týmem nebyli, ba naopak, Lhotu jsme hodně trápili, ale neproměnili jsme ani pokutový kop. Gratuluji domácím."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] (55. J. Langer [-] ) , F. Peroutka [-] (92. J. Horník [-] ) , J. Hucl [-] , O. Král [-] - V. Fiala [-] , J. Kohout [-] (82. L. Čejka [-] ) , J. Scheinherr [-] (62. Z. Černý [-] ) , A. Král [-] , J. Hrdlička [-] - M. Strejček [-] -

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - T. Zajíček [-] , J. Vlk [-] , J. Fikar [-] - B. Buchta [-] (80. P. Černý [-] ) , D. Míka [-] , A. Forman [-] , M. Míka [-] , J. Kluska ml. [-] (68. K. Rozboud [-] ) - M. Matas [-] , P. Kučera [-] -

ŽK: 33. O. Král , 50. P. Nový , 66. J. Hrdlička - 51. D. Míka , 55. A. Forman , 72. M. Míka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bína Roman - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.