0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice ovládly šlágr kola


Branky


0

Duel Rozvadova proti Přešticím byl při pohledu na konečnou tabulku minulého ročníku ve velkém očekávání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadprůměrný fotbal

Hostující Přeštice se  po nečekané prohrře v minulém týdnu proti Zruči potřebovali oklepat, odnést to měl Rozvadov, který měl za sebou divokou přestřelku se Lhotou, která skončila nerozhodně 5:5. V tomto utkání se ale přecijen tolik branek očekávat nedalo. Tu první mohl ve 3. minutě vstřelit Ivan Blahoudek, ale jeho nepříliš razantní střela ze 30 metrů skončila vedle pravé tyče Makrlíkovy branky. V 6. minutě to po nepřesné rozehrávce domácích zkoušel zpoza vápna také Daniel Přibáň, jeho pokus ale lapil Makrlík. Poté se ozvali i hráči Rozvadova, odražený míč po rohu napálil na branku Pavel Kaše, ani on ale skóre nerozhýbal. O to se mohl zapříčinit ve 20. minutě Štefan Baranec, který jen těsně nedosáhl na pobídku Daniela Přibáně, po které by dával míč do prázdné branky. Domácím dělala po celý zápas problém rozehrávka a konstruktivní přechod do útoku. Po přeštickém presinku docházelo v domácí obraně k řadě nepřesnostem a nákopům nazdařbůh. 

Nejhezčí branka sezóny?

Na branky se ale muselo čekat až do druhé půle. Nejdříve ještě nebezpečně pálil Štefan Baranec, ale míč si nenašel cestu přes houšť těl až do branky. V 56. minutě přišel nejhezčí fotbalový moment zápasu. Václav Lecjaks přiťukl vzduchem míč před vápno Danielu Přibáňovi a ten poslal skákající míč z první otočkou do protilehlé šibenice Makrlíkovy svatyně, které div neprotrhl síť. Domácí se ještě nestačili vzpamatovat z první branky a už přišla druhá. Střídající Jakub Bešta umotal hlavu rozvadovské obraně a nahrál na vápnu mladíku Ornetovi, který s pomocí tyče poslal míč podruhé za Makrlíkova záda. V závěru měl ještě snížení na kopačce střídající Landrgott, ale Vojtěch Mareček byl jako po celý zápas velmi pozorný a potvrdil tři body pro Přeštice.



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "My jsme k určitým věcem jinak přistoupili a jinak je dělali a odměnou nám byly dvě krásné branky, po kterých slavíme tři body. Gól Dana Přibáně byl opravdu jak z Bundesligy. "



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - J. Viterna [-] , T. Kabourek [-] , D. Gabčo [-] , L. Čížek [-] - P. Hána [-] , M. Skopový [-] (79. F. Janda [-] ) , T. Hutta [-] , P. Kaše [-] - J. Horáček [-] (70. T. Landrgott [-] ) , J. Žemlička [-]

FK ROBSTAV
V. Mareček [-] - V. Uzlík [-] , V. Lecjaks [-] (84. Z. Sýkora [-] ) , J. Přibáň [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] - J. Gerstner [-] , I. Blahoudek [-] , J. Ornet [-] - T. Přibáň [-] , Š. Baranec [-] (67. J. Bešta [-] ) -

ŽK: 77. J. Žemlička - 25. I. Blahoudek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEGO Jan - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.