L. Paul 63.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Nýrska překvapil Vejprnice


Branky


63. L. Paul - 52. I. György , 73. P. Výtisk
0

Nýrsko získalo nečekané tři body proti favoritovi z Vejprnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké šance neproměněny

Vejprnice v létě přivítaly jednu výraznou posilu v podobě navrátilce Křena, který opustil po několika letech Zruč a vrátil se zpět do své fotbalové kolébky. Z týmu ale odešla stálá jednička mezi třemi tyčemi v podobě Michala Dufka, kterého pro dnešní zápas v brance nahradil mladý Jakub Vavrik, který musel čelit nepříjemným útokům nováčka z Nýrska, který přijel do Vejprnic velmi nabuzen na první zápas v krajském přeboru.

 

Obraz hry byl ale od prvních minut jasný. Domácí drželi balón a dobývali pevný obranný val Nýrska, které vyráželo do nebezpečných kontrů, podobně jako po deseti minutách hry Michal Trefanec, který ale svou historicky první šanci v nejvyšší krajské soutěži promarnil. Na druhé straně po nepřesné rozehrávce zahrozil při svém obnoveném debutu ve slávistickém dresu Daniel Křen, ale jeho střela byla zblokována. V závěru poločasu se dostal do dvou výborných příležitostí znovu Michal Trefanec. Nejdříve se po přihrávce za obranu dostal sám před brankáře Vavríka, který ho ale výtečným zákrokem vychytal. Těsně před koncem poločasu navíc zneškodnil další pokus teprve 18letého střelce z Nýrska, ke kterému se dostal po individuální akci Tomáše Györgyho.

Nýrsko získalo své první tři body

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, ze kterých očividně spadla počáteční nervozita v zakončení a první gól v soutěži na sebe nenechal dlouho čekat. V 52. minutě zakombinoval před vápnem Daniel Šnour s Miroslavem Bastlem a Ivo György poslal svou přesnou střelou k tyči hosty do vedení. Klid do domácích řad mohl přinést Daniel Šnour, který svou bombou ovšem pouze sestřelil Miroslava Bastla, načež mu nezbylo nic, než jen mávnout rukou na znamení chvilkové ztráty smyslu pro humor, který celá situace vyvolala. Vejprnice ovšem zabraly a v 62. minutě se dočkaly vyrovnání, když se k odraženému míči ve vápně dostal Lukáš Paul a svou ránou prostřelil vše před sebou. V 73. minutě si vzalo Nýrsko své vedení zpět. Libor Rada se snažil o nákop za obranu, míč mu ovšem sjel po kopačce a balón ukořistil Petr Výtisk, který proběhl přes křídlo až před bránu, kde střelou mezi nohy pokořil nešťastného Vavríka. V závěru utkání se ještě mužstvo domácích pokusilo o vyrovnání, ale hlavička Lukáše Kuhajdy skončila půl metru vedle branky a hosté mohli slavit.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "První půli jsme byli lepší a nebezpečnější, nějaké šance byly na obou stranách. Nás držel mladý gólman Vavrík, ale ve druhém poločase jsme prohrávali. Po přeskupení řad jsme sice vyrovnali, ale v honbě za druhým gólem jsme udělali obrovskou chybu a inkasovali jsme naopak my."

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí hostů: "K prvnímu mistrovskému utkání jsme jeli do Vejprnic jako nováček soutěže s přáním čestného výsledku.Po velmi dobrém výkonu většiny hráčů jsme si nakonec odvezli po zásluze všechny tři body. Hráče musím pochválit, body ale musí potvrdit příští týden proti Holýšovu."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Paul [-] , L. Kuhajda [-] , A. Kolář [-] , D. Křen [-] , J. Mašek [-] , L. Rauch [-] , D. Růžička [-] (45. D. Svoboda [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - J. Lužný [-] , M. Bastl [-] , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] (85. V. Eliáš [-] ) , F. Kolář [-] (69. D. Vávra [-] ) , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , M. Brož [-] , M. Trefanec [-] (75. T. Bureš [-] )

ŽK: 21. Š. Havránek , 69. L. Rada , 78. A. Kolář - 35. K. Kalivoda ml. , 80. J. Lužný , 90. J. Moravec .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šálková Helena - KŘÍŽ Lukáš, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.