V. Beránek 29.
M. Heřman 82. (p.)
J. Sova 84. (p.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice dvakrát skórovaly z penalty a berou tři body


Branky


29. V. Beránek , 82. M. Heřman (p.) , 84. J. Sova (p.) - 31. J. Harmady
0

Na úvod sezóny se setkaly i mančafty Svéradic a Rapidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě krásné branky

Los soutěž rozhodl, že se v prvním kole utkají Svéradice a Rapid na hřišti plzeňského týmu. Toto rozhodnutí ale bylo posléze změněno z důvodu nezpůsobilosti rapidského hřiště, kde po dešti shnila tráva, a tak se po oboustranné domluvě otočilo pořadí a týmy se v pět hodin potkaly ve Svéradicích. Domácím přetrvávají problémy se sestavou, které celek Miroslava Rambouska sužují již od jara. Na lavičku tak usedli pouze dva náhradnící - teprve 14letý Jaroslav Korbel a 50letý Miroslav Mikeš. Trenéru Myslivečkovi naskákaly od nové sezóny vrásky kvůli novému přestupnímu řádu, který mimo jiné ukončil platnost farem, a plzeňský tým tak musel přestat spolupracovat s Doubravkou v podobě půjčování hráčů. 

 

I tak ale začali lépe hosté. Ti hráli velmi pohledný fotbal, využívali své rychlosti na krajích hřiště a obrana se nestačila otáčet. V první velké šanci se objevil střelec Pavlíček, který ovšem ztroskotal na jistém gólmanovi Soukupovi. V další příležitosti zaváhal Tomáš Davídek, ke kterému propadl po centru ze strany míč, rapidský hráč ale mířil mimo tři tyče. Skóre se tak měnilo na druhé straně, kde domácí dostali výhodu volného přímého kopu, ke kterému se postavil velezkušený Beránek a střelou přes zeď překvapil Petra Bekeho. Z vedení se ale svéradičtí neradovali dlouho. Ve 31. minutě se totiž z podobné pozice nemýlil Jan Harmady, který se prosadil rovněž střelou přes zeď. V závěru poločasu ještě mohl překlopit misky vah na domácí stranu mladík Klas, kterého ale zradilo zpracování a následné střela již neměla gólové parametry.

 

Rozhodovaly penalty v závěru

Plzeňští vlétli na svého soupeře podobně jako v první půli, ale podobně jako v prvním dějiství ani teď nedokázali hrozit gólově. V 82. minutě ale přišla ledová sprcha pro všechny hostující fanoušky, kteří doufali v bodový zisk svého týmu. Jiří Šindelář podrazil v souboji zezadu Martina Klase a sudí Volf odpískal první pokutový kop v utkání. K němu se postavil Miloš Heřman a střelou k levé tyči poslal Svéradice do vedení 2:1. O dvě minuty později bylo pro hosty ještě hůř. Domácí dostali výhodu další penalty. Tentokrát si míč uzmul pro sebe Jiří Sova a střelou po zemi, tentokrát k tyči pravé, přidal důležitou pojistku v honu za vítězstvím, po čemž si mohl užít oslavu ve stylu Cristiana Ronalda.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "Bylo to průměrné utkání, které jsme naštěstí zvládli a máme první tři body, za což jsme rádi. Proměnili jsme dvě penalty, což bylo nakonec rozhodující."

SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér hostů: "Bohužel jsme prohráli, ale začali jsme výborně, měli jsme několik šancí, ale gól jsme nedali. Poté se hra vyrovnala a přišly dvě branky. Ve druhém poločase jsme byli opět lepší, ale měly dvě penalty, což nás položilo."



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Sova [-] - R. Kába [-] , M. Chaloupka [-] , J. Makovec [-] (87. J. Korbel [-] ) , S. Makovec [-] , M. Klas [-] (90. M. Mikeš [-] ) , M. Heřman [-] , V. Beránek [-] , D. Klas [-] , Z. Prokopec [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Polášek [-] , L. Pavlíček [-] (78. P. Filipčík [-] ) , T. Davídek [-] (72. T. Janoch [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , D. Tarhaj [-] (42. M. Morávek [-] ) , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 45. S. Makovec - 40. F. Polášek , 62. J. Harmady , 80. R. Klekner , 80. M. Čupalka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volf Michal - LEGO Jan, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.