Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 15:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelnou přestřelku rozhodovaly až penalty


Branky


0

Celkem deset branek nabídl duel Rozvadova a Lhoty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta a vedení domácích

Oba dva kluby se v minulé sezóně vyznačovaly aktivním moderním fotbalem, i proto se dal čekat nadprůměrný zápas s množstvím šancí. To se začalo potvrzovat hned od prvních okamžiků. Již ve 3. minutě se po standardní situaci radoval Rozvadov z vedení, to když se prosadil Patrik Hána. Netrvalo to ani další tři minuty a vedení bylo rázem dvoubrankové. Po pěkné akci po pravé straně si ztracený míč na zadní tyči našel Tomáš Kabourek a uklidl kulatý nesmysl do prázdné branky. Vedení 2:0 se zdálo být pohodlné, ale v 10. minutě se ztenčilo na rodíl jedné branky. Po levém křídle utekl rozvadovské defenzívě Zbyněk Černý a pěkným centrem našel Matěje Strejčka, který hlavičkou otevřel svůj gólový účet. Ve 20. minutě bylo vyrovnáno. Po nákopu za rozvadovskou obranu trestuhodně míč promáchl vyběhnuvší gólman Makrlík a Matěj Strejček dovezl míč až do prázdné branky. Tím ale gólové hody nekončily. Ve 30. minutě si totiž po nákopu za obranu vybral naopak slabší chvilku gólman Böhm, když mu míč proklouzl mezi rukavicemi a následný únik Lukáše Čížka vyřešil jeho stažením k zemi, za což ho sudí Šiška vyloučil. Do hry se tak dostal náhradní brankář Šteffel, teprve 19letá naděje lhotského fotbalu. K penaltě se postavil zkušený Jakub Křehlík, ale nový muž mezi třemi tyčemi vystihl směr střely a míč vyrazil. Ke smůle hostů byl ale u poskakujícího balónu na brankové čáře jako první znovu Jakub Křehlík, jenž tak na druhý pokus vrátil Rozvadovu ztracené vedení. Ve 35. minutě bylo na nově osazené lavičce domácích, kde se usadil trenér Slowik, ještě veseleji. Centr jeho syna, Michala, si totiž do vlastní branky srazila čerstvá letní posila ze Zruče, Ondřej Král.  

Nečekané vyrovnání

Domácím bylo dvoubrankové vedení již jednou uzmuto, a proto se rozvadovští hnali za další brankou. Ta přišla šest minut po začátku druhé půle. Přetažený centr na zadní tyč podskočil gólman Šteffel a Patrik Hána ještě hlavou přiťukl Lukáši Čížkovi, který rozvlnil síť. V tu chvíli už si asi někdo jen těžko myslel, že lze 40 minut před koncem utkání ztratit proti deseti tříbrankové vedení. V 54. minutě ale začala první část tohoto obtížného triku. Matěj Strejček prošel přes půl hřiště s míčem u kopačky a své sólo zakončil tvrdou ranou pod břevno, čímž zkompletoval hattrick. V 59. minutě navíc gólman Makrlík ve vápně sestřelil Adama Krále, načež sudí Šiška odpískal pokutový kop. K němu si dokráčel Jiří Hrdlička a s velkou noblesou vrátil Lhotu na dostřel. Na světelné tabuli svítilo skóre 5:4. V 71. minutě přišlo vyrovnání. A kdo jiný ho mohl mít na svědomí, než Matěj Strejček, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě, a poslal zápas do penalt. V těch ale byli úspěšnější domácí, kteří nakonec po trefě Václava Mráčka berou z tohoto hektického utkání dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Zdeněk Slowik, trenér domácích: "My jsme výborně začali a brzy jsme šli do vedení 2:0. Po našich chybách jsme ale dovolili soupeři vyrovnat a i díky jejich vyloučení jsme dokázali skóre znovu zvrátit na svou stranu a vedli jsme 5:2. Poté jsme ale opět po našich chybách nechali soupeře srovnat, sypali jsme se jak domeček z karet. Musím ocenit kvalitu soupeře, který nás prověřil. I tak ale musím říct, že dva body jsou ztrátou a mírným zklamáním."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Bohužel jsme dnes dostávali zbytečné branky po individuálních chybách. I přesto jsme se ale v desíti dokázali zvednout a vyrovnali jsme. Myslím si, že je toho vyloučení škoda, dnes jsme mohli i vyhrát."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Viterna [-] , J. Viterna [-] , T. Kabourek [-] , J. Křehlík [-] - P. Hána [-] (67. J. Horáček [-] ) , M. Skopový [-] (52. V. Mráček [-] ) , M. Slowik [-] , T. Hutta [-] (75. F. Janda [-] ) , P. Kaše [-] - L. Čížek [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] , F. Peroutka [-] (30. F. Šteffel [-] ) , J. Hucl [-] (54. J. Šroubek [-] ) , O. Král [-] - V. Fiala [-] , J. Hrdlička [-] , J. Scheinherr [-] (46. J. Horník [-] ) , A. Král [-] , Z. Černý [-] - M. Strejček [-]

ŽK: 15. T. Hutta , 35. J. Viterna , 59. T. Makrlík , 76. L. Viterna , 78. L. Čížek , 80. M. Slowik - 25. Z. Černý , 48. A. Král . ČK: 28. L. Böhm .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šiška Pavel - SVATÍK Martin, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.