Moravice doma prohrála


Branky


0

Výhra se pohupovala na obou stranách. Nakonec zůstala na straně Heřmanic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deset promarněných tutovek a nedůraznost v koncovce, takový byl zápas ze strany Moravice. Heřmanice zase tahaly míč až do kuchyně, ovšem úspěšné zakončení se mnohdy nevydařilo.

 

Už ve 3. minutě se radovali hosté. Záložník Zbořil našel volného Schustera. Ten se uvolnil do brejku. Ze strany mu naběhl Schreiber, který pohodlně zakončil do prázdné brány.

 

Domácí se nenechali zastrašit a útočili. Ve 24. minutě se jim povedlo urvat ve středu hřiště míč a pasovat ho za soupeřovu obranu. Míče se ujal Kalužík, který se ve své střelbě nemýlil. O minutu později došlo ke stejné situaci, kdy se v závěru trefil Kolář.

 

Až do druhé půle si Moravice vedení držela. V prvním poločase mohl skóre domácích navýšit Číp, který ze dvaceti metrů těsně minul bránu.

 

Druhou půlku utkání byly oba celky aktivní a dařilo se jim kombinovat. Chyby domácího obránce Smolka vedly ke dvěma gólům heřmanických. V 58. minutě Zbořil tahal míč po křídle. Vyslal prudkou nahrávku po zemi do velkého vápna, kterou jeho kolega Schreiber minul. Míč se dokutálel k Fuchsíkovi, který ho z první napálil do brány.

 

Do konce zápasu byly k vidění gólové šance na obou stranách. Moravice se několikrát dostala do brejku, který vždy skončil v náruči brankáře. Host Schreiber se také dostal do brejku, těsně však minul bránu.

 

Vítězný gól vsítil pět minut před koncem heřmanický Kaňok. Keeper hostí  vykopnul míč na půlku hřiště, míče se ujal Zbořil, který nahrál Fuchsíkovi. Ten nacentroval míč do šestnácky, kde ho hlavou trefil a poslal k tyči do brány střídající Kaňok.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravice
Jan Smolek: Deset tutovek, co jsme neproměnili. Nedůraznost v koncovce, chyběl nám chladnokrevný útočník, který by zakončoval tak, jak by měl. I tak jsem spokojen s výkonem kluků, zápas jsem prohrál já svými chybami.

TJ Svobodné Heřmanice
Tomáš Zbořil: Tahali jsme míč až do kuchyně ale nedokázali zakončit. Dařilo se nám hrát kombinačne,občas jsme míč nakopávali. Zápas byl souboj „kdo z koho“ a šance byly na obou stranách. Vyrovnané utkání.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HANÁK Emil (N), VACLAVÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.