Heřmanice podlehly lídru tabulky


Branky


42. V. Palyza , 58. T. Zbořil (vl.) , 64. R. Ondřej
0

Svobodné Heřmanice hostily na domácím trávníku vedoucího soutěže Dolní Životice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zakletá brána, osmkrát natrefená tyč, protrápený zápas. V takovémto duchu se nesl zápas prvního se třetím od konce. Kdo čekal vydatnou porci gólů papírově slabšímu soupeři, byl hodně zklamán.

 

Hosté tlačili, domácí se zuby, nehty bránili. V první půli měl velkou šanci host Miroslav Pumr. Jeho střelu však tečoval heřmanický obránce a ta letěla do tyče.

 

 

Po šílené přestřelce mimo bránu, případně do jejích tyčí se ve 42. minutě konečně úspěšně trefil životický záložník Vít Palyza. Hosté vyslali střelu do šestnáctky, kde ji rukou zblokoval obránce. Od něj se míč odrazil k Palyzovi, který napnul síť branky.

 

 

Po výměně stran byla k vidění hra na jednu bránu, tu heřmanickou.  Domácí bránili, aby nedostali ještě více gólů. V 58. minutě zakládali hosté z Životic útočnou akci. Hanák centroval hlavou do velkého vápna, míč se zapletl rozběhnutému obránci do noh a ten ho dopravil do vlastní branky.

 

Dvakrát do gólové šance se dostal domácí útočník Radek Schuster. V obou případech byl ovšem v offsidu.

 

V 64. minutě vyslala životická záloha nahrávku Renému Ondřejovi. Ten šel sám na brankáře a dal mu jesle. V 80. minutě střídající Pavel Jaksch ohrozil svou hlavičkou soupeřovo břevno.

 

 

Žádná další branka už nepadla, a tak odjížděli hráči Dolních Životic domů se třemi body a spoustou promarněných šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Svobodné Heřmanice
Tomáš Zbořil: Tlačili nás, my jen bránili. Byli lepší, hru měli pod kontrolou. Nechtěli jsme dostat debakl, tak jsme bránili. Povedly se nám dva brejky, ale bohužel skončily oba v ofsajdu.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík: Protrápený zápas. Byli jsme lepší, ale nevyjádřili jsme to gólově. Získali jsme důležité 3 body. Co jsme potřebovali, to jsme uhráli. Nabádal jsem hráče ať nepolevují v úsilí. Domácí usilovně bránili.



Počet diváků: 42. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - JACHYMČÁK Michal (N), ESSLER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.