Heřmanice si smlsly na Vávrovicích


Branky


33. D. Šenk - 7. A. Michna , 22. K. Schreiber , 71. A. Michna , 82. R. Schuster , 87. J. Laifert (vl.)
0

Hořkost z předchozích duelů vystřídala sladká chuť vítězství. Heřmanice rozstřílely béčko Vávrovic na jejich pažitu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože byl zápas vyrovnaný, gólově úspěšnější byli hosté.

 

Sedmá minuta byla šťastná pro hosta Aloise Michnu. Jeho spoluhráči načechrali míč před soupeřovo velké vápno. Domácí obránci ve snaze odpálit míč jej hlavou sklepli přímo na michnovu kopačku. Ten ani na vteřinu neváhal a vymetl vinkl soupeřovy svatyně.

 

Ve 22. minutě Heřmanice zakombinovaly ve středu hřiště a vyslaly míč Karlu Schreiberovi. Ten s ním pelášil přes půlku hřiště na osamoceného brankáře Bartuska a rychlou střelou po zemi k tyči navýšil vedení.

 

Ve 33. minutě se zadařilo domácím. Záloha vyslala nahrávku do šestnáctky, obrana se míče nezbavila včas, přiřítil se k němu Šenk, který dvakrát napálil heřmanického obránce a napotřetí se trefil do kysny.

 

Druhý poločas se nesl v duchu vyrovnané hry na obou stranách, fotbalu nahoru dolů a neproměněných šancí ze strany vávrovických.  Klein svou šanci přestřelil a Slíva se netrefil do prázdné branky. Otevřenost domácích ztrestal v 71. minutě Michna, který číhal před šestnáctkou. Obránci k němu sklepli letící centr a on po zemi skóroval.

 

V 82. minutě dostal Radek Schuster přihrávku na levé křídlo, po kterém utekl obránci. Z úhlu šel sám na gólmana a lobem skóroval do odkryté branky

 

Tři minuty před koncem, po zahrání rohu hostí, líznul odražený míč vávrovického obránce, od nějž se míč odrazil do jeho branky.

 

 

Tři body nakonec s přehledem shrábly Svobodné Heřmanice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařík: První poločas soupeř potrestal naše chyby. Chyběla nám bojovnost, byli lepší. Ve druhém poločase jsme na ně vlítli a neproměnili dvě gólovky. Byli jsme fotbalovější, otevírali jsme hru, ale vždy z toho vytěžil soupeř. Fotbal se nehraje na krásu, ale na góly.

TJ Svobodné Heřmanice
Tomáš Zbořil: Dneska jsme si to dávali konečně po zemi, dařilo se nám kombinovat. Naši dva stopeři hráli poprvé spolu a šlo jim to. Dnešním výsledkem jsme si napravili reputaci. Zápas byl vyrovnaný, nahoru dolů a pěkně nahuštěný střed. Chválím sudího za férové pískání.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - FIFEGER Petr (N), BILÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.