Štáblovice plichtily s Melčí


Branky


0

Štáblovice přijely do Melče ve značně oslabené sestavě. Z různých důvodů chyběli Kubín, Konvička, Sedláček a Častulík, což bylo znát jak na základní sestavě hostujícího týmu, tak i na lavičce. Zápas konečně připomínal klasický podzimní fotbal, protože počasí oproti dnům minulým ukázalo, že léto už je nenávratně pryč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal tlakem hostujicích Štáblovic, které výborně kombinovaly a dostávaly se do šancí. Hlavně po pravé straně se dostávali do útoku Radim Vícha a aktivní Radek Baláž. Z tlaku přišly i zajimavé situace, ve kterých selhali postupně Kunčík, Šemora, Laovský. Poté přišla branková situace, kdy se před pokutové území dostal Jedlička, který nepovedenou střelou přihrál Laovskému, který zkušeně zavěsil - 0:1. Hosté po celý první poločas výborně kombinovali, na širokém hřiště roztahovali hru a činili domácí obraně velké potíže. Domácí měli v prvním poločase pouze ojedinělou šanci, kdy po tečované střele se dostal do šance domácí kapitán, avšak branku přestřelil.

 

O poločase se projevil úzký kádr hostující družiny, kdy ze hry museli dobře hrající záložníci Kunčík a Vícha, což se na hře mužstva odrazilo negativním způsobem. V druhém poločase již měli mírně navrch domácí, kteří hned na začátku poločasu kopali penaltu. Rozhodčí rozhodnul diskutabilním způsobem, potože obětavě hrající Dobrotka zasáhl míč ramenem, takže nemohlo být o nějakém nedovoleném hraní ani řeč. Hostující golman Kácal však chytil již druhou penaltu v této sezoně, opět neskutečně podržel svůj tým a zachytal fantasticky. Melč však měl více a více ze hry,z čehož pramenily šance, které hasila výborně hrající hostující obrana či brankář. V 75.minutě však po dorážce hostující útočník srovnal skore zápasu - 1:1. Hra poté byla nahoru dolů, hosté hrozili z občasných brejků. V poslední minutě utkání po chybě domácí obrany postupovali na branku Laovský a Dobrotka, který obdržel přihrávku před prázdnou branku, bohužel na kluzkém terénu balon netrefil tak, jak by si přál a branku minul. Utkání skončilo nerozhodně 1:1.

 

Autor: Martin Kunčík



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARAZIM David - ČERMÍN Josef (N), BAJGAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.