Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov přejel Heřmanice


Branky


0

Heřmanice se sice ujaly brzy vedení, ale pak už byl zápas plně v režii Slavkova. Zaskvěl se především autor hattricku Michal Gavenda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov v předpokládaném náporu zastavila 4´. Kdy si neporozuměli Kvarčák Ulrichem , hostující útočník obešel Mičkera jako by tam nebyl. Samostatný nájezd podél brankáře proměnil 0:1. Slavkovu však v 19´ pomohla také velká chyba. Hostující brankář odkopl míč pouze na břicho na šestnáctce stojícího Gavendy a ten už neměl problém srovnat 1:1. Za chvíli už Slavkov vedl. Roh domácích odvrátili pouze na šestnáctku k Markovi a ten volejem míč procedil až do sítě. 2:1. V 34´ se Kubín proháčkoval do vápna a když už to vypadalo že o míč mezi dvěma hráči a brankářem přijde, tak jej jemně posunul přes brankáře a Slavkov pojistil své vedení. 3:1. Do poločasu mohl zvýšit ještě jednou Kubín. Jeho střelu vyrazil brankář za sebe, ale na brankové čáře dokázali hostující obránci míč odkopnout.

 

Druhý poločas pokračoval Slavkov v náporu. V 50´ mohl po faulu na svou osobu zvýšit s penalty Kubín, ale udržel si 0% úspěšnost v penaltách za béčko.  O Chvíli později se z úhlu řítil sám na brankáře opět Kubín, ale ani tentokrát nezamířil přesně. Slavkov se zvýšení náskoku dočkal v 58´ , kdy na roh Marka si naskočil Gavenda a s přispěním obránce dopravil míč do sítě. 4:1. Slavkov poté na chvilku vypnul a hosté vyrovnali na 15 minut hru. Díky tomuto dokázali po nedůrazném vyběhnutí gólmana Nováka snížit Schreibrem na 4:2. V závěru však totálně hosté odpadli a Slavkov začal nadělovat. Nejprve dlouhý odkop přičísl Gavenda, Mezera míč netrefil a Kubín samostatný nájezd s přehledem proměnil 5:2. O pět minut později si role vyměnili. Kubín přihrál Gavendovi, ten si položil obránce a sám před brankářem dokonal svůj hattrick 6:2. Závěr patřil střídajícímu Cahlovi. Nejprve zvýšil na 7:2, poté nádhernou bombou z voleje roztřásl břevno hostující branky. A v samém závěru po narážečce s Gavendou neproměnil tutovku z malého vápna. Slavkov i tak slavil vítězství.

Více zde: http://tj-sokol-slavkov.webnode.cz/news/slavkov-svobodne-hermanice-7-2/



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - O. Tichý [-] , F. Kvarčák [-] , M. Mičker [-] (72. A. Klement [-] ) - R. Muroň [-] (65. D. Mýlek [-] ) , D. Kubín [-] , J. Graiciar [-] , V. Marek [-] - D. Pavelek [-] (68. D. Cahel [-] ) , M. Gavenda [-] , L. Ulrich [-] -

TJ Svobodné Heřmanice
M. Knap [-] - M. Andrle [-] , M. Burián [-] , K. Schreiber [-] , A. Michna [-] , M. Karlovský [-] , T. Mezera [-] , R. Schuster [-] (46. D. Lampa [-] ) , M. Grygar [-] , J. Fuchsík [-] (73. D. Petržela [-] ) , Š. Lebeda [-] (59. T. Zbořil [-] )

Počet diváků: 35. Rozhodčí: RUČKA Jakub - DUROŇ Milan (N), CAHEL Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.