Štáblovice přejely Slavkov


Branky


0

Štáblovice po jednobrankovém vedení v první půli dvěma góly ve druhé půli svou výhru ještě navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V horkém sobotním odpoledni nastoupily domácí Štáblovice proti B týmu ze Slavkova. Od začátku se hrál poměrně běhavý fotbal. Mírnou převahu měli od začátku domácí, kteří několikrát zahrozili střelou či průnikem. Ve 12. té minutě po individuální akci prostřelil mladého hostujícího golmana hrající trenér Šemora - 0:1. Poté začali růžky vystrkovat hosté, kteří hrozili po standartních situacích a dlouhých autech. Dočkali se také dvou golových šancí, avšak v brance opět čaroval nestárnoucí Kácal. V 35.minutě přidala domácí družina druhou branku, pěkně se trefil agilní Rosťa Jedlička - 2:0. Ke konci poločasu zahrávali domácí standartku, která však byla ledabyle zahrána, hostující balon rychle odkopli až na polovinu hřiště, kde došlo k nedorozumění domácích borců, kdy útočníka pustili do nájezdu a ten s přehledem proměnil 1:2. Za zmínku stojí také dva solové nájezdy Laovského, který však nezakončil přesně a oba pokusy poslal mimo branku.

 

V druhém poločase, hlavně v úvodu, šla hra nahoru dolů. Výborně hrající obrana domácích odvracela jeden balon za druhým, domácí se příliš s balonem nepotkávali, hrozili hlavně z brejkových situací. Až v 70.minutě aktivní Šemora s přispěním nesmyslného postavení hostujícího golmana dal svou druhou branku v utkání, čímž dodal klid na kopačky domách borců 3:1. Domácí poté drželi míč na kopačkách a hráli s přehledem a klidem. Poslední gol, který mohli diváci vidět, vstřelil žolík Častulík, který má výbornou bilanci - 2 zápasy a 3 goly. Na utkání si našli cestu i diváci, kterých mohlo být cca 50.



Počet diváků: 52. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - KUBÍN Ondřej (N), DUROŇ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.