Budišov doma nestačil na Štáblovice


Branky


5. M. Kunčík , 42. O. Šemora (p.)
0

Štáblovice o svém vítězství rozhodly dvěma zásahy do černého už v první části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V horkém sobotním odpoledni nově zrekonstruovaný sportovní areál v Budišově nad Budišovkou hostil družstvo ze Štáblovic. Na vynikajícím pažitu se představily týmy, které měly shodně v tabulce 3 body za jeden vítězný zápas. Cestu na zápas si našli také diváci, kterých mohlo být odhadem něco kolem 50. 

 

 

Úvod prvního poločasu patřil Štáblovicím, které hrozily převážně souhrou výborně hrající levé strany, kdy Baláž se Sedláčkem podnikali jeden výpad za druhým. Z této spolupráce vynesli hosté útočnou standartku před pokutovým územím, kdy byl faulován hrající trenér Šemora. Nařízenou výhodou nepohrdl záložník Kunčík, kterému se podařilo obstřelit zeď - 0:1.

 

 

Poté hosté polevili v aktivitě a začali vystrkovat růžky domácí. Jejich útoky však končili na výborné obraně či na pozorném a skvěle chytajícím Kácalovi. Budišov hrozil především rychlou kombinací a následným pasem za obranu. Efektivnější hosté však ke konci poločase pojistili vedení z nařízeného pokutového kopu, který bezpečně proměnil Šemora - 0:2.

 

 

 

Druhý poločas byl v režii domácích, kteří přeskupili své řady a hrozili častými útoky. Hosté se prezentovali brejky a průniky, na středu zálohy byl cítit Urbanský, který svým důrazem dělal domácím problémy. Domácí zahodili dvě vyložené šance, ve kterých netrefili bránu či ztroskotali na brankáři hostů. Další útoky byly zastaveny obranou hostů, která měla plné ruce práce po celý druhý poločas. 

 

Z vítězství se tedy radovali hosté, i když domácí družina nepředvedla vůbec špatný výkon. Hodně vidět byl kapitán domácích a také stoper, který vyhrával snad všechny hlavičkové souboje.

 

 

 autor: 

Martin Kunčík 


Počet diváků: 35. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PECNÍK Roman (N), URBANSKÁ Eva (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.