Brumovice doma předvedly fotbalový Blitzkrieg


Branky


8. L. Blažek , 15. R. Kubičík , 26. L. Blažek , 30. J. Varyš , 32. J. Varyš , 37. J. Richter (p.) , 41. R. Backa , 62. R. Palúch (p.)
0

Svobodné Heřmanice si přijely do Brumovic pro pořádnou nadílku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová smršť a jeden gól za druhým. V takovémto duchu se nesl celý zápas, respektive první poločas. Hra, trávník i míč patřily domácímu celku. Přestože přijeli hosté ve větším počtu než domácí, nestačili jim ani fyzicky, ani herně. Diváci se po celou dobu dívali na hru na jednu bránu.

 

V 8. minutě zaútočil a úspěšně se trefil Blažek. Od zálohy dostal přihrávku, vyřítil se do šestnáctky a překonal brankáře. V 15. se ujal míče Kubičík, prošel se s ním až před bránu a jednoduše ho do ní vstřelil. Heřmanice sem tam trošku zahrozily, zakládaly útočné akce, ale ty byly brzy zlikvidovány protihráči.

 

 

Brumovičtí pokračovali v popravě. V 26. minutě se u míče ukázal opět Blažek. A opět se ve své střelbě nemýlil. Ve 30. minutě protáhnul síť hostí Varyš, který se střelecky prosadil i o dvě minuty později. To už domácí vedli 5:0.

 

 

Ve 37. minutě proměnil domácí Richter spravedlivě písknutou penaltu a čtyři minuty před koncem teprve první půle se trefil do svatyně hostů Backa.

 

Po přestávce se Heřmanice trochu zvedly, ale nebylo jim to nic platné. Domácí kontrolovali míč i hru, hosté se dostali ke třem střelám na bránu z dálky. V 62. minutě vsítil poslední gól utkání brumovický Palúch.

 

 

 

Až do konce zápasu domácí pokrývali soupeře a pomalu dohrávali. Nakonec mohli slavit lehce vybojované tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Svobodné Heřmanice
Aleš Otipka: Zasloužená výhra domácích. V první půli byli ve všech směrech lepší. Nestíhali jsme pokrývat hráče, tím pádem oni dávali jednoduché góly, plus penalta, kterou jsme si zavinili sami. Ve druhé půlce jsme se zvedli, ale domácí v klidu kontrolovali utkání a vyhráli zaslouženě. Neměli jsme žádné gólovky, jen tři střely z dálky, co neohrozily branku. Přes zimu se budeme snažit o doplnění kádru, abychom přes jaro byli lepší, letošní sezona je pro nás testovací.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - PORUBEK Jaroslav (N), ŠUSTER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.