0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov zaslouženě porazil Hlavnici


Branky


5. R. Modelský , 20. A. Levák , 63. M. Pražák (p.) , 78. P. Pizur
0

Ze šlágru kola mezi Hlavnicí a Budišovem se stala poměrně jasná záležitost hostů z Budišova, kteří zvítězili čtyřbrankovým rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dvacetiminutovka zápasu patřila jednoznačně hostům z Budišova. Svou převahu vyjádřili hosté dvěma góly. Po pěti minutách odcentroval míč do vápna Aleš Levák a Roman Modelský ho zametl hlavou za záda brankáře Gebauera, který si v souboji se střelcem branky počínal nedůrazně – 0:1. Ve 20. minutě se rohový kop Aleše Leváka odrazil na hranici pokutového území právě k exekutorovi rohu a ten ho napálil z první k tyči – 0:2. Po dvaceti minutách převzala otěže zápasu Hlavnice, ale David Liška, který se třikrát objevil sám před hostujícím brankářem, nemířil přesně. Navíc ještě Hlavnice napálila tyčku budišovské branky. 

 

Druhá polovina zápasu vyzněla už jasně pro hostující letku. Ve 48. minutě se protáhl do vápna Eduard Levák, ale jeho střela skončila pouze na tyči. O tři minuty později jeho bratr Aleš šel úplně sám na brankáře Gebauera, ale správný okamžik na zakončení prováhal. V 56. minutě Martin Pražák opět jen rozezvučel tyčku domácí svatyně. Své vedení Budišov navýšil v 63. minutě z penalty, která byla nařízena za faul brankáře Gebauera na Pavla Pizura. Tu s naprostým klidem uklidil do sítě Martin Pražák  - 0:3. Poslední gól vsítil Budišov dvanáct minut před konce, když Pavel Pizur levačkou zasunul balon do brány – 0:4. Navíc v závěru Budišov Janem Kuricem potřetí zatřásl konstrukcí domácí branky. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Poločas byl ještě relativně dobrý. Dvacet minut byli lepším týmem hosté a dali nám dva góly. Pak jsme převzali taktovku my, ale nedokázali jsme své šance zužitkovat. V kabině jsme si něco řekli, ale vůbec jsme to nesplnili. Budišov nám mohl dát i více branek, a byl to zatím nejlepší soupeř, co u nás hrál.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Zaslouženě jsme vyhráli, protože jsme byli více jak ve dvou třetinách lepším týmem. Dvacet minut jsme hráli a vedli jsme 2:0. Pak začali hrát oni a měli dvě až tři šance. Po přestávce jsme už byli jasně lepší a měli, kromě gólů, i další tutovky. Mohlo to skončit i 8:3 v náš prospěch.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - D. Hendrych [-] (72. M. Bulanda [-] ) , T. Liška [-] , P. Elbl [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] , L. Lodňánek [-] (51. D. Haas [-] ) , P. Haas [-] , D. Ochrana [-] (72. J. Lukáš [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , J. Němeček [-] , J. Lasák [-] , M. Pražák [-] - A. Levák [-] (77. O. Martynek [-] ) , J. Kuric [-] (85. M. Marek [-] ) , E. Levák [-] (82. O. Veliký [-] ) , F. Pražák [-] , J. Vondrouš [-] - R. Modelský [-] (58. P. Pizur [-] )

ŽK: 33. T. Liška , 44. L. Kirschner .
Hráči zápasu: T. Skácel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HENNIG Antonín, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.