4:2
(2:2)
29. D. Mrva
31. D. Mrva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přetlačil Kobeřice


Branky


8. P. Pizur , 30. J. Kuric , 46. J. Tkáč , 80. R. Modelský (p.) - 29. D. Mrva , 31. D. Mrva
0

Po vyrovnané první půli vsítil Budišov hostům ve druhé dvě branky a zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7. minutě se zjevil Roman Modelský sám před brankářem hostů, ale přestřelil. Do vedení se dostal Budišov o minutu později, když Jakub Tkáč našel přihrávkou pod sebe Pavkla Pizura a ten byl nekompromisní - 1:0. V 10. minutě zaváhal v samostatném nájezdu budišovský Jan Kuric.  Po čtvrthodině hry Roman Modelský přepálil hostující svatyni. V 29. minutě přišel šok, když napřáhl asi z dvaceti metrů kobeřický David Mrva a domácímu brankáři Petru Holíkovi míč procedil mezi nohami do sítě – 1:1. O minutu později přihrával domácí RomanModelský pod sebe a Jan Kuric i s přispěním tyče vrátil vedení na stranu domácích – 2:1. Hosté ale vyrovnali hned vzápětí, když další chyby domácího brankáře Holíka využil opět David Mrva – 2:2. Hosté pak zahodili šance Vojtěchem Malchárkem a do kabns se šlo za nerozhodného stavu.

 

Po příchodu z kabin už na hřišti dominoval Budišov. Hned v jeho úvodu šel sám z pravé strany na brankáře Jan Kuric. Jeho střelu ještě brankář vyrazil, ale na dorážku Jakuba Tkáče už neměl – 3:2. V 71. minutě Jan Kuric napálil tyč hostující branky. V 75. minutě napálil Pavel Pizur míč pánu bohu do oken. V 78. minutě opět Pizur zaváhal před brankářem hostů. V 80. minutě dostal Budišov možnost zahrávat pokutový kop a RomanModelský dloubákem ala Panenka stanovil definitivní podobu výsledku – 4:2. V závěru ještě rozhodčí vyloučil hostům dva hráče a Budišov v pohodě dokráčel za třemi body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Těžký zápas. My jsme byli lepším týmem, ale po dvou chybách brankáře jsme inkasovali. Herně jsme ale byli lepší a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Poločas skončil remízou. Ve druhém nám dával co pět minut žlutou kartu a po odpískané penaltě, to někteří hráči neunesli dostali červené karty a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
P. Holík [-] - T. Skácel [-] , J. Němeček [-] , O. Martynek [-] , J. Lasák [-] - J. Tkáč [-] (69. L. Čonka [-] ) , R. Modelský [-] , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] (87. Z. Ondrušík [-] ) , F. Pražák [-] (84. M. Marek [-] ) , J. Vondrouš [-] - -

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - L. Mrva [-] , D. Mrva [-] , A. Oberherr [-] , J. Návrat [-] , P. Hlawenka [-] , V. Malchárek [-] , J. Bečica [-] , L. Rycka [-] (68. D. Lasák [-] ) , Š. Konečný [-] , A. Lasák [-]

ŽK: 48. J. Kuric - 21. P. Hlawenka , 49. J. Bečica , 56. V. Malchárek , 58. Š. Konečný , 62. L. Mrva , 80. J. Stříbný . ČK: 80. D. Mrva , 90. Š. Konečný .
Hráči zápasu: F. Pražák - A. Oberherr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - TOMEŠ Vítězslav, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.