Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov překvapivě padl doma s Hošticemi


Branky


0

Po prvním vyrovnaném poločase, šly Hoštice do vedení v úvodu druhého dějství. Budišov sice hned srovnal, ale Hoštice dokázaly deset minut před koncem vsítit rozhodující trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé Hoštice ukázaly v Budišově nevídanou produktivitu a odvážejí si tři body. Budišov měl start do zápasu vskutku raketový, když asi ve dvacáté sekundě zápasu otevřel účet střetnutí Aleš Levák, který s ledovým klidem přehodil hostujícího brankáře Honku – 1:0. V 11. minutě střela Martina Unruha jen o milimetry minula tyčku. V 16. minutě po rohu hlavičkoval ze dvou budišovský Roman Modleský jen do branáře Honky. Hoštice srovnaly krok po dvaceti minutách hry, když zaváhání domácí defenzívy využil Jakub Chřibek – 1:1. Do konce poločasu se pak hra přelévala z jedné strany na druhou.

 

Hned zkraje druhého dějství zaskočil budišovského brankáře Aleše Krásu skákavou střelou Lukáš Baďura – 1:2. Budišov vrhl pak všechny své síly do útoku a v 50. minutě se nejlépe v hostujícím vápně zorientoval Martin Pražák – 2:2. V následném průběhu zahodil Budišov několik šancí. V 65. minutě hlavičkoval Jakub Lasák do brankáře a následně hlava Martina Pražáka skončila na břevně. O deset minut později vychytal šanci Ondřeje Velikého opět brankář Honka. V 78. minutě si střela Kurice taky cíl nenašla. A deset minut před koncem přišel zákonitý trest z kopačky Vlastimila Racka, který rozhodl zápas ve prospěch Hoštic – 2:3. Budišov zahrozil ještě Velikým, ale skóre se už neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Byl to vyrovnaný zápas v prvním dějství. Ve druhém jsme měli více šancí, ale bohužel naše produktivita byla žalostná.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Do zápasu jsme vstoupili vlažně. Po úvodní brance jsme vyrovnali. Pak se hra přelévala od jedné šestnáctky ke druhé. Ve druhé půli domácí hráli a my jsme dávali góly.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - J. Němeček [-] , J. Lasák [-] , E. Levák [-] , T. Skácel [-] - A. Levák [-] , M. Pražák [-] (67. O. Martynek [-] ) , J. Kuric [-] , F. Pražák [-] (34. J. Vondrouš [-] ) , R. Modelský [-] - O. Veliký [-] (65. L. Čonka [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Unruh [-] , I. Xenitidis [-] (86. J. Grygarčík [-] ) , J. Chřibek [-] , D. Kašný [-] , V. Kopťák [-] , L. Baďura [-] , V. Racko [-] , E. Klinger [-] , D. Kubala [-] , O. Šafarčík [-]

ŽK: 43. O. Šafarčík .
Hráči zápasu: O. Šafarčík , M. Honka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - VÁLEK Jaromír, CAHEL Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.