3:2
(2:1)
44. R. Urban
87. J. Němeček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přetlačil Jakartovice


Branky


4. J. Kuric , 15. R. Modelský (p.) , 57. R. Modelský - 44. R. Urban , 87. J. Němeček (vl.)
0

Budišov se brzy ujal dvoubrankového vedení. Jakartovice před pauzu snížily. Budišov znovu na začátku utekl na rozdíl dvou branek. Hosté se už zmohli jen na korekci skóre v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro diváky pohlednou podívanou nabídl zápas Budišova s Jakartovicemi. Budišov šel do vedení už ve 4. minutě, když Martin Pražák vysunul Jana Kurice a ten se nemýlil – 1:0. Po čtvrthodině hry fauloval jakartovický brankář Michal Janech v pokutovém území Kurice a nařízenou penaltu s chladnou hlavou přetavil v gól Roman Modelský – 2:0. V následném průběhu zahodili hostující šance Urban s Palkovičem. Za Budišov to byli Martin Pražák a Aleš Levák, kteří ztroskotali na Janechovi. Jakartovice korigovaly těsně před přestávkou, když využily chybné rozehrávky Budišova a Radoslav Urban potvrdil pověst kanonýra – 2:1.

 

Po přestávce nabídly obě družiny nadále zajímavou partii. Po hodině hry technickou střelou k pravé hostující tyči vsítil svůj druhý gól v utkání Roman Modelský – 3:1. O chvíli později napálil hostující Urban tyč. Další šance zazdili Palkovič s Malčekem. Domácí si ale taky vypracovali nějaké šance, ale neúspěšní byli Kuric s Pražákem. Tři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího snižoval vlastním gólem Němeček a zdramatizoval tak zápas– 3:2. V závěru nebyl Jakartovicím uznán gól Urbana kvůli ofsajdu, a tak se z výhry radoval Budišov.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Byl to velice těžký soupeř a zápas. My jsme měli štěstí, že jsem dali více branek než soupeř.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Utkání ovlivnil pomezní, který udělal dvě chyby, které ovlivnily zápas. Bylo to vyrovnané střetnutí a děkuji klukům, že bojovali až do konce a zápas nezabalili.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , M. Pražák [-] (90. O. Veliký [-] ) , J. Lasák [-] , J. Němeček [-] - J. Vondrouš [-] , P. Pizur [-] (68. O. Martynek [-] ) , F. Pražák [-] , R. Modelský [-] , J. Kuric [-] - A. Levák [-] (62. E. Levák [-] )

FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Poštulka [-] (75. J. Porubek [-] ) , K. Černý [-] (62. T. Matyáš [-] ) , D. Filip [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , A. Kreisl [-] (62. R. Holub [-] ) , J. Hajduk [-] (35. L. Martinka [-] ) , J. Kovalčík [-] , T. Rubý [-]

ŽK: 50. J. Němeček , 70. J. Lasák , 86. E. Levák - 10. M. Poštulka , 65. J. Kovalčík , 88. R. Urban , 90. M. Janech .
Hráči zápasu: J. Kuric - R. Urban , K. Palkovič , M. Janech .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - DEDEK Vojtěch, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.