5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichý zdemoloval Stěbořice


Branky


0

Hradec díky čtyřem gólům Richarda Lichého porazil favorizované Stěbořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizované Střebořice si přijely do Hradce pro pořádnou nakládačku. Po úvodním náporu hostů, kdy Stěbořice zahodily dvě šance, se v 7. minutě Richard Lichý po přihrávce Davida Škváry pouze zastřeloval. O minutu později prošel Tomáš Moc do hostující šestnáctky, kde našel Richarda Lichého, který nekompromisním bodlem napnul hostující síť - 1:0. V 11. minutě chtěl Richard Lichý z třiceti metrů nakopnout balón na Tomáše Krejsu. Balón však skočil těsně před brankářem Losertem a přeskočil ho do brány - 2:0.  V 26. minutě skončil míč po autu u Radka Holuši, který ho posunul na Richarda Lichého a ten ránou zkompletoval hattrick - 3:0. Další šance hradeckých Tomáše Krejsy a Matyáše Lichého se už neujaly.

 

Dvě minuty po přestávce přihrál Tomáše Krejsa Matyáši Lichému, který z jednoho metru napálil břevno hostující branky. V 50.minutě Daniel Dušek nakopl míč do vápna, kde se dostal k Richardu Lichému, který nekompromisní střelou vsítil svou čtvrtou branku - 4:0.  Dvacet minut před koncem přistál přímý kop Daniela Duška u Tomáše Krejsy, který po páté rozesmutnil brankáře Loserta - 5:0. Hradec ještě v závěru mohl navýšit skóre zápasu, ale své šance zavraždili Matyáš Lichý, Patrik Žídek a Jakub Kvasnička. Hradec si tak zaslouženě připsal tři body.

 

Foto zdroj : http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal-Steborice_10.9/

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Znali jsme sílu soupeře, a měli jsme z něho respekt. Do zápasu mi nenastoupili dva útočníci z pracovních důvodů a já musel na poslední chvíli měnit sestavu. Když jsem řekl, že do útoku půjde typický obránce, tak se na mě všichni dívali, že jsem se zbláznil. Tento obránce se mi však odměnil čtyřmi góly. Podali jsme fantastický bojovný výkon pro oko diváka. Překvapilo mě snadné vítězství.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Nic nám dneska nešlo. Ve všech činnostech jsme byli daleko horší.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - R. Lichý [-] (83. M. Fischer [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (31. J. Kvasnička [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] (72. D. Maisel [-] ) , T. Moc [-] , M. Lichý [-] (76. P. Židek [-] ) , R. Kubánek [-] (70. T. Manderla [-] ) , D. Škvára [-] , R. Dušek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - R. Kokošek [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (46. K. Havlásek [-] ) , L. Burda [-] , P. Vavrečka [-] (46. V. Kramný [-] ) , M. Josefus [-] (62. P. Fiedler [-] ) , D. Burda [-] (62. F. Otipka [-] ) , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , O. Šmalec [-]

ŽK: 28. L. Petřík , 42. T. Moc , 81. R. Dušek .
Hráči zápasu: R. Lichý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HENNIG Antonín, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.